"Lukas Silva na naslovnici Marke"
"Lukas Silva na naslovnici Marke"

Nije šala kad Marka opali na naslovnu stranu – Lukas Silva uskoro Realov? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.11.14. | 09:34

Mladi Brazilac iz Kruzeira prva januarska želja Karla Anćelotija

Lukas Silva na naslovnici MarkeŠuškalo se još u avgustu kada se moglo naslutiti da Sami Kedira nema budućnost u Madridu, a sada se glasno izgovara – Lukas Silva trebalo bi da stigne na stadion Santjago Bernabeu. Poslovično dobro obaveštena  Marka naime tvrdi da je baš 21-godišnji vezista Kruzeira prvi pik Reala za januarski prelazni rok.

Kedira je istina i dalje igrač Reala, ali je daleko od nivoa koji ga je preporučio Kraljevskom klubu. A posle povrede Luke Modrića trener aktuelnog prvaka Evrope Karlo Anćeloti ne želi da čeka. Mladi Silva mogao bi da posluži kao alternativa, iako je jasno da isprva za njega ne bi bilo mesta u prvih 11.

Izabrane vesti

Najbitnije je da je italijanski strateg dao zeleno svetlo da pregovori počnu, pa je sada na upravi da napravi sporazum sa Kruzeirom, koji trenutno traži 15.000.000 evra za igrača čiji ugovor ističe tek 2017. godine. U Madridu se svejedno nadaju da će spustiti cenu na negde oko 12.000.000 evra, ali menadžer Luis Roča tvrdi da ponuda ne manjka kada je Silva u pitanju, pošto se za njega navodno interesuju mnogi veliki evropski klubovi.

Real se ipak ne odbija.

(FOTO: marca.com)


tagovi

EvropaKruzeiroLukas SilvaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara