""
""

Benito Viljamarin kliče Hoakinovo ime! Malaga srušena u velikom derbiju! Brašanac ušao, pa izašao posle šest minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.09.16. | 22:42

Nekada vihorni krilni napadač postao heroj andaluzijskog okršaja - 1:0

Posle remija i poraza konačno - pobeda! Fudbaleri Betisa završili su seriju andaluzijskih okršaja protiv najvećih lokalnih rivala sa zadovoljavajućim učinkom pošto su nakon remija protiv Granade i tesnog poraza od Sevilje uspeli da savladaju Malagu rezultatom 1:0!

Izabrane vesti

Krcato je bilo na stadionu Benito Viljamarin, gotovo kao i svaki put kada u goste dolazi jedan od ljutih takmaca. A na kraju zeleno-beli deo Sevilje imao je mnogo razloga za veliku radost, a ime koje se našlo na usnama gotovo ispunjenog doma Betisa bilo je - Hoakinovo! Dete malog andaluzijskog kluba zablistalo je punim sjajem i pitanje pobednika rešilo jednim kvalitetnim potezom. Bar na trenutak Hoakin je navijače podsetio na dane kada je važio za jednog od najtalentovanijih španskih fudbalera, zbog čega se pola Evrope svojevremeno otimalo oko njega. 

Povrede su, nažalost, učinile svoje, ali Hoakin je doneo bar trenutnu radost svima u Betisu i učinio da se pobeda nad Malagom prepričava u danima koji dolaze. 

Jedini pogodak na meču viđen je već u 25. minutu, kada je Šarli Musonda uradio veliki deo posla i uputio dobar centaršut, a Hoakin je jednim trzajem glavom presudio Malagi. 

Doduše, Malaga je do kraja susreta bila ta koja je dirigovala tempo, ali je Betisova mreža do kraja utakmice ostala netaknuta. 

Srpski internacionalac Darko Brašanac ušao je u igru u 64. minutu umesto Rubena Kastra, ali je teren morao da napusti već posle šest minuta zbog povrede. Zdravko Kuzmanović je, na drugoj strani, igrao sve do 59. minuta, kada ga je odmenio Duda.


 

PRIMERA – 6. KOLO

Petak:

Betis – Malaga 1:0 (1:0)
/Hoakin 25/

Subota:

13.00 Eibar – Real Sosijedad
16.15 Sporting Hihon – Barselona
18.30 Atletik Bilbao – Sevilja
20.45 Las Palmas – Real Madrid

Nedelja:

12.00 Leganes – Valensija
16.15 Atletiko Madrid – Deportivo La Korunja
18.30 Viljareal – Osasuna
20.45 Espanjol – Selta Vigo

Ponedeljak:

20.45 Alaves - Granada

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraMalagaHoakinEvropaBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara