""
""

Ni povređen, ni suspendovan: Barsin klinac izbačen iz prvog tima

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.17. | 14:30

Serđi Samper neće više nastupati za Granadu do kraja ove sezone

Mladi vezista Barselone Serđi Samper (22), koji trenutno nastupa na pozajmici u Granadi, neće do kraja sezone više dobijati priliku u redovima tima koji vrlo izvesno ispada u Segundu. Razlog nije ni povreda ni suspenzija, već kaluzula po kojoj je Granada u obavezi da isplati Kataloncima određenu svotu za svaki nastup mladog veziste u Primeri. 

Izabrane vesti

Ekipa sa Nou Kampa se prošlog leta složila da pusti mladog vezistu na pozajmicu, ali je pritom ubacila u sporazum određene kluzule kako bi se postarala da ima zavidnu minutažu.  Tim dogovorom previđeno je da  Barselona dobije 250.000 evra ukoliko Samper ne odigra 50% minuta u Primeri ove sezone, a kako je to bio slučaj i momak podbacio u Andaluziji, ta svota će joj biti uplaćena. 

Međutim, Granada je odlučila da ga ne uvrsti u tim na poslednje tri utakmice u Primeri (protiv Reala, Osasune i Espanjola), kao što nije igrao ni protiv Malage i Real Sosijeda u prethodnim mečevima, a sve da bi se uštedeo novac koji bi moro da se isplati Kataloncima.

Igraču je ova situacija već predočena, razumeo je da se radi o interesu kluba pa je prebačen u drugi tim da trenira sa ostalim fudbalerima na koje trener Toni Adams više ne računa.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

GranadaPrimeraSerđi SamperŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara