""
""

Ni čarolija Mesija nije dovoljna Barsi, Kamačo pokvario žurku na Nou Kampu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.01.13. | 23:23

Barselona vodila protiv Malage sa dva prelepa gola u roku od 60 sekundi, ali je vezista gostiju u samom finišu meča doneo gostima obećavajućih 2:2 pred revanš u Malagi

 

Izabrane vesti

Samo par dana posle lagane prvenstvene pobede nad Malagom u Primeri, Barselona je sa istim rivalom odigrala 2:2 u prvom meču četvrtfinala Kupa Kralja. Katalonci su u nešto izmenjenom sastavu (bez Valdesa, Pikea, Albe, Ćavija, Busketsa, Fabregasa... ) prokockali pobedu jer su primili gol u 90. minutu i tako neće mirne glave dočekati revanš u Malagi.

Meč je počeo u slavljeničkim tonovima pošto je Leo Mesi navijačima Barselone pre početka duela prezentovao svoju četvrtu Zlatnu loptu. Ali, već u 26. minutu slavili su igrači Malage. Itura je oduzeo loptu neopreznom Alkantari pred golom i izašao sam pred Pinta. Nije pogrešio u realizaciji... Pre toga je Aleksis Sančez promašio stopostotnu šansu. A, onda je na scnu stupio najbolji igrač današnjice – Leo Mesi.

Čudesni Argentinac je uzeo loptu na centru, prešpartao celu desnu stranu, došao do gola Malage i preciznim udarcem u suprotan ugao poravnao rezultat. Samo minut kasnije, Barsa pravi totalni preokret. Karles Pujol spektakularnim golom glavom posle kornera dovodi Katalonce u vođstvo.

Meč je odmicao, Barsa imala još neke dobre prilike, pretila je i Malaga, ali se rezultat nije menjao. Poslednjih dvadesetak minuta, Barselona je igrala sa igračem više, jer je defanzivac gostiju Naćo Monreal zaradio crveni karton. I kada se činilo da će domaći tim upisati pobedi, Injacio Kamačo je zaledio Nou Kamp. U 90. minutu vezista Malage je poravnao na konačnih 2:2, posle cenatršuta i slabe intervencije odbrane domaćih. 

Barselona je prokockala pobedu, a Malaga obezbedila rezultat koji bi verovatno svi u klubu prihvatili da im je neko ponudio uoči meča i zdržali ozbiljne šanse da u revanšu mogu da eliminipu velikog favorita.

U drugom četvrtfinalnom duelu dana, Sevilja i Saragosa su odigrali bez golova u trenerskom debiju Unaija Emerija na klupi Sevilje. Oba tima su imala po dve dobre prilike, ali su golmani bili na visini zadatka, pa je na kraju završeno sa realnih 0:0.


tagovi

EvropaInjasio KamačoKarles PujolLionel MesiMalagaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara