"Jovičić"
"Jovičić"

Nezvanično: Mile Jovičić kandidat za predsednika Partizana

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.12.14. | 16:44

Upravni odbor bi ovu odluku trebalo da "aminuje" najkasnije do kraja sedmice

JovičićMile Jovičić ulazi u trku za predsednika Partizana. Aktuelni potpredsednik crno-belih biće kandidat Upravnog odbora kluba iz Humske 1 za čelnu funkciju, na kojoj bi trebalo da zameni Dragana Đurića.

Prema nezvaničnim informacijama, čelnici Parnog valjka su se u sredu dogovorili da Mile Jovičić bude njihov kandidat na izborima zakazanim za 16. decembar, a on je navodno odlučio da prihvati taj predlog, s tim što bi ta odluka trebalo da bude potvrđena do kraja sedmice na sastanku Upravnog odbora.

Izabrane vesti

Prethodnih dana pominjalo se da bi u ime Upravnog odbora Partizana kandidaturu za predsednika kluba mogao da podnese biznismen Zoran Popović, međutim, kako nisu svi čelnici crno-belih bili za pomenutu ideju, od nje se odustalo i u prvi plan izbio je Mile Jovičić.

Reč je o diplomiranom pravniku, većinskom suvlasniku i generalnom direktoru forme "Topola komerc" iz Bačke Topole, koji je u Upravni odbor Partizana kooptiran u jesen 2007. kad je predsedničku funkciju obavljao Tomislav Karadžić. Istu funkciju imao je i u trenucima kad je Dragan Đurić seo u fotelju prvog čoveka kluba, da bi od decembra 2009. unapređen na funkciju potpredsednika.

Aktuelni predsednik Dragan Đurić nekoliko puta je ponovio da nema nameru da se kandiduje za još jedan mandat, a za sada nema potvrde ko će predstavljati opoziciju Miletu Jovičiću, iako su se u javnosti pominjali Nenad Bjeković, Ljubiša Tumbaković, Milorad Vučelić...

(FOTO: MN Press)


tagovi

Mile JovičićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara