"Mankiljo na meču sa Valjadolidom"
"Mankiljo na meču sa Valjadolidom"

Nezaustavljivi Liverpul: Na Enfild stiže i bek iz Madrida kome je Ronaldo slomio vrat (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.08.14. | 09:22

Havijer Mankiljo iz Atletika sedmi novajlija Brendana Rodžersa

Mankiljo na meču sa ValjadolidomGde su granice Liverpula? Tek se ušlo u završnu trećinu prelaznog roka, a Crveni su već angažovali i sedmog novajliju ovog leta. Novi desni bek ekipe Brendana Rodžersa je Havijer Mankinjo (20), fudbaler Atletiko Madrida koji na Enfild roud stiže na pozajmicu. I to na dve godine.

Engleski mediji tvrde da je posao dogovoren i da će Mankinjo u ponedeljak doputovati u Liverpul, gde ga čekaju lekarski prelegedi i ako sve bude u redu ovaj posao biće obelodanjen, a Glen Džonson dobiće konkurenciju za mestu u timu koje je osim engleskog reprezentativca povremeno pokrivao i Martin Keli.

Izabrane vesti

Mankiljo je produkt škole Atletiko Madrida, u kome, za sad, nije dobio čestitu priliku u prvom timu (svega šest utakmica), ali je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Španije i sa Furijom bio šampion Evrope 2012. godine.

Šansu je dobijao uglavnom u kup susretima, kao na primer u polufinalu ovogodišnjeg Kupa kralja kad mu je posle duela sa Kristijanom Ronaldom pukao vratni pršljen, zbog čega je pauzirao mesec i po dana.

UPOZORENJE: Uznemirujući video.

Inače, pre njega Liverpul je angažovao Rikija Lamberta, Adama Lalanu, Dejana Lovrena (Sautempton), Lazara Markovića (Benfika), Divoka Origija (Lil, vratio ga na pozajmicu) i Emrea Džana (Leverkuzen).

Pogledajte kako igra Havijer Mankiljo...

(FOTO: Action images)


tagovi

transferi2014ŠpanijaPrimeraPremijer ligaLiverpulHavijer MankiljoEvropaEngleskaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara