""
""

Nevolje u svlačionici Liverpula, Rodžersu ekipa okrenula leđa?! Brendan vređao Turea, pa izazvao revolt najiskusnijih!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.04.15. | 23:24

Šuška se da su najiskusniji igrači opasno uzvratili menadžeru na teškim rečima upućenim reprezentativcu Obale Slonovače

Da je „raspevani“ Arsenal Premijer ligom gazio tokom cele sezone kao što to čini u poslednje vreme možda bi šampionska trka izgledala potpuno drugačije. Međutim, Tobdžije su i dalje pritajeni kandidati za najveći pehar u Engleskoj, dok je gaženje Liverpula dalo dobar vetar u leđa, a na Enfildu napravilo potpuni haos!

Izabrane vesti

Engleski mediji pišu o tome kako je Brendan Rodžers izgubio naklonost igrača posle velike svađe koja je usledila nakon blamaže. Naime, Rodžers je potpuno izgubio razum i okrivio svoje učenike kako ne igraju za njega, a poseban „pik“ menadžer Redsa imao je na iskusnog štopera Kolo Turea. Kuloarima je počela da kruži priča da je Rodžers verbalno žestoko izvređao reprezentativca Obale Slonovače i u njemu video direktnog krivca za poraz, što mu se kasnije obilo o glavu. Igrači su svom učitelju okrenuli leđa i potpuno stali u zaštitu saborca, a šuška se da su najveću galamu digli najstariji i najiskusniji igrači (možda čak i Stiven Džerard?!).

Svedoci na Emirejtsu kažu da su videli besne fudbalere Liverpula kako napuštaju svlačionicu, što je odmah pokrenulo priču o mogućoj smeni na klupi Redsa!

Brendan Rodžers nalazi se pred možda i najvećim izazovom u svojoj trenerskoj karijeri, jer mu Evropa polako izmiče, a „zla krv“ je prolivena na relaciji sa igračima... Ovo su dani odluke na Enfildu...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaLiverpulKolo TureEvropaEngleskaBrendan RodžersArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara