""
""

NEVIĐENO: Trener prebio igrača u tunelu zbog crvenog kartona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.13. | 15:14

Na utakmici italijanske Serije D između Kosence i Vonezea viđeni su nemili događaji koji se dešavaju samo u "beton ligama" sveta

Ovako nešto ne viđamo svaki dan u modernom fudbalu. U stvari viđamo, ali isključivo po popularnim “kukuruznim“ i “hajdučko-uskočkim“ ligama, kakvih ima u mnogim zemljama sveta, pa i u Italiji.

Incident se dogodio na meču italijanske Serije D (takozvana “beton liga“) između Kosence i Vonezea, koji su gosti dobili sa 2:1.

Izabrane vesti

Rezultat pominjemo isključivo jer je on uticao na dalji tok utakmice.

Prvo je trener Kosence Đanluka Galjardi zaradio crveni karton zbog svađe sa sudijom, koji nije dosudio čist jedanaesterac posle igranja rukom jednog protivničkog igrača, a trener domaćih je istog momenta otišao do stepenica koje vode ka svlačionicama.

Samo nekoliko minuta kasnije Galjardi je gledao svog pulena Franka da Dalta kako bezobraznim bodičekom faulira jednog igrača Vonezea, zbog čega je zaradio drugi žuti karton.

Dok je Da Dalt išao ka tunelu, na samom ulazu sačekao ga je veoma besni trener, koji je želeo da se obračuna sa igračem. Redari i nekolicina fudbalera uletelo je da raščisti gužvu, međutim, fudbaler Kosence je izvukao deblji kraj.


tagovi

EvropaItalijaneredi na stadionuNHL tuča

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara