""
""

Neuništivi Toto i 17-godišnje čudo od golmana skinuli skalp šarenom Milanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.03.14. | 19:51

Sedorf se kockao izostavljanjem nekolicine najboljih igrača zbog revanša sa Atletikom i kažnjen je novim porazom od Udinezea

Udineze je nedavno izbacio Milan iz Kupa Italije, a i večeras su Zebrete opet zagorčale život Klarensu Sedorfu koji je pretrpeo peti poraz od kada je seo na klupu Rosonera. Udineze je minimalcem na Friuliju slavio protiv neubedljivog Milana i produbio krizu u prosečnom sastavu Rosonera.

Izabrane vesti

Milanov trener Klarens Sedorf se kockao sa sastavom tima u želji da odmori neke važne igrače pred revanš meč sa Atletikom u Ligi šampiona i to mu se obilo o glavu. Za meč nije pozvao De Jonga i Ramija, na klupi je ostavio Kaku, Tarabta, Balotelija, s tim što su ova dvojica poslednjih ušli u igru u drugom poluvremenu. Sa šarenim sastavom u kojem su u prvih 11 bili Birsa, Muntari, Robinjo i neubedljivi Honda, Rosoneri nisu ni mogli da se nadaju boljem rezultatu.

Velike zasluge za uspeh Udinezea ima talentovani 17-godišnji golman Simone Skufet koji se ustalio u prvoj postavi i fenomenalnim odbranama u prethodnih par mečeva postao nova senzacija italijanskog fudbala. U prvom poluvremenu je sa par sjajnih intervencija osujetio pokušaje Pacinija i družine, tako da Milan nije iskoristio dominaciju u prvih 45 minuta.

Kazna je usledila sredinom drugog poluvremena. Udineze je izveo munjevit kontranapad i brzom razmenom pasova poptuno iz igre izbacio odbranu Rosonera, a egzekutor je bio neuništivi Toto Di Natale. Milan je posle primljenog gola krenuo nešto ofanzivnije, ulasci Tarabta i Balotelija su prodrmali letargični sastav Rosonera, ali sjajni Skufet je poptuno začarao mrežu Udineza i pored Di Natalea bio najzaslužniji za drugi trijumf Udineza nad Rosonerima u sezoni pošto su pobedili tim iz Milana i u Kupu Italije.

SERIJA A - 27. kolo

Subota:
Udineze - Milan 0:1 (0:0)
/Di Natale 67/

Katanija - Kaljari 1:1 (0:0)
/Lodi 62 - Vesino 53/ 

Nedelja:
12.30: Juventus - Fiorentina
15.00: Lacio - Atalanta
15.00: Kjevo - Đenova
15.00: Parma - Verona
15.00: Sampdorija - Livorno
15.00: Bolonja - Sasuolo
15.00: Inter - Torino
20.45: Napoli - Roma

(FOTO: Action images)


tagovi

MilanKlarens SedorfItalijaUdinezeSimone SkufetSerija AEvropaAntonio di Natale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara