""
""

Neslavno veče protivnika Orlova: Island utišao Dablin, Austrija remizirala sa Finskom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.03.17. | 22:42

Hordur Magnuson postigao sjajan gol iz slobodnog udarca (0:1), Fredrik Jensen anulirao gol Marka Arnautovića u Insbruku (1:1)

Neslavno veče reprezentacija koja se takimče sa selekcijom Srbije u grupi D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Islanđani su slavili u Dablinu protiv neubedljive Republike Irske (0:1), dok je meč između Austrije i Finske u Insbruku završen rezultatom 1:1.

Izabrane vesti

Trenutak odluke na Aviva stadionu dogodio se u 21. minutu, kada je defanzivac Bristol Sitija Hordur Magnuson postigao odličan pogodak iz slobodnog udaraca. Islanđani su nakon toga zaključali odbranu i još jednom pokazali zbog čega su letos igrali u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Austriji je nakon pobede nad Moldavijom u kvalifikacijama bila potrebna i večerašnja, kako bi kompletirala dobar utisak sa ovog reprezentativnog okupljanja, ali je to sprečio Fredrik Jansen, nakon odličnog napada Finaca u 76. minutu.

Selekcija Marsela Kolera je pošteno morala da se pomuči kako bi stigla do vodećeg gola. U 62. minutu u šenaestercu gostiju se najbolje snašao Marko Arnautović, koji je spuštenu loptu Sebastijana Prodla zakucao u mrežu Lukasa Hradeckog.

Gruzija je ekspresno prebolela poraz od Srbije, pa je danas bila ubedljiva protiv Letonije u Tbilisiju (5:0). Po dva gola na ovom meču postigli su Anandize i Kvilitaja, a jedan Arabidze.

(FOTO: Action images)


tagovi

Marko ArnautovićMarsel Kolerreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara