"Volkan Šen"
"Volkan Šen"

Nervni slom zbog navijača… Bukvalno! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.08.13. | 17:56

Trabzonov Volkan Šen se raspao zbog prozivki pristalica svog kluba. Predsednik pobesneo zbog suza i "detinjastog ponašanja"

Volkan Šen

Bio je član čuvene Bursine generacije koja je iznenadila fudbalski svet popevši se na krov Turske u sezoni 2009/2010. Momak u usponu, na pragu reprezentacije (odigrao dva meča), odlučio je tada da trenutak slave iskoristi i kako bi rešio egzistenciju. Ali, u Trabzonu mu se svet srušio.

Izabrane vesti

Iako mu je ostalo još dve godine više nego solidnog ugovora po kojem zarađuje 1,1 milion evra po sezoni. Međutim, nije sve u novcu. Ima nešto i u ljubavi, a ona Šenu nedostaje na obali Crnog mora. Štaviše.

Naime, u meču sa Rizesporom u drugom kolu Super liga navijači Trabzona, ili bar deo njih, svim silama su se okomili na  na 26-godišnjeg fudbalera. Njegove godine mu nisu pomogle da istrpi uvrede sa tribina.

Šta je bio povod žestokim prozivkama, ni čime su to tačno navijači tako jako pogodili Šena nije nam poznato, ali je očigledno da su znali gde da ga gađaju.

Šen je već u 42. minutu u suzama napustio teren, iako su brojni saigrači, pa i fudbaleri protivničke ekipe pokušavali da ga uteše. Žestoko se opirao.

Predsedniku Trabzona Ibrahimu Haciosmanoglu to se nije dopalo, pa mediji spekulišu da je Šen odigrao poslednji meč u timu sa obale Crnog mora.
"Psovanje igrača je neprihvatljivo, ne možemo to da prihvatimo, ali odlazak sa terena ne priliči profesionalcu. To je detinjast postupak", grmeo je Haciosmanoglu.

Inače, ponašanje navijača nije promaklo ni ostalima na tribini što je izazvalo i kraći sukob. Trojica vinovnika su odmah uhapšena i puštena na slobodu pošto su dali izjave u policiji.

Nažalost po Šena igrač koji ga je zamenio na terenu, veteran Floran Maluda, kasnije je odlučio meč evrogolom kojim je ovog prvog verovatno izbacio iz prve postave. Možda i iz kluba.

(FOTO: via Youtube)


tagovi

EvropaSuper ligTrabzonTurskaVolkan Šen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara