"Incidenti u Litvaniji"
"Incidenti u Litvaniji"

Neredi u Viljnusu: Litvanci napali Engleze na tribinama!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.10.15. | 20:49

Domaći huligani nasrnuli na navijače Gordog Albiona koji su stigli na utakmicu u organizaciji FA Engleske

Incidenti u Litvaniji

U toku je meč grupe E između Litvanije i Engleske u sklopu poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Iako se radi o utakmici bez rezultatskog značaja, organizatori, ali i čelnici FA Engleske imaju dosta problema jer se pred početak meča dogodila tuča između navijača dve selekcije.

Izabrane vesti

Kako javljaju ostrvski mediji, domaći tvrdokorni navijači napali su simpatizere Engleske koji su na meč  došli mimo zvanične organizacije tamošnjeg fudbalskog saveza, a kako nisu smešteni u ograđeni boks predviđen za gostujuće navijače, bili su laka meta litvanskih huligana koji su probali da se obračunaju s njima. 

Incident se dogodio nekoliko minuta pre početka meča, ali je litvanska policija brzo intervenisala i zavela red na tribini, pa je meč nesmetano počeo. Gađali su ih Litvanci raznim predmetima, ali su redari uspeli da smire tenziju.

Ipak, ovo nije jedina muka za čelnike FA Engleske. Njihovi navijači ponovo su pre utakmice pevali pesme protiv IRA (Irske Republikanske Armije) zbog kojih ih je FIFA prošle godine već kažnjavala fudbalski savez, pa nema sumnje da ih oečkuje nova kazna.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentacija Litvanijereprezentacija Engleskemeđunarodni fudbalkvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara