"Štetočina"
"Štetočina"

Neprocenjivo: Disko-kuglama protiv golubijeg izmeta na Vestfalenu?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.11.13. | 13:10

U našem narodu kažu to je sreća, a s obzirom na rezultate Borusije možda i nije daleko od istine

ŠtetočinaSigurno vam se desilo da nonšalatno šetate gradom, a onda vas sačeka "bomba" sa neba. I posle ne znate da li vas je više iznervirala fleka na garedorobi (ne daj Bože frizuri) ili komentari prijatelja, možda i bake, da golubiji izmet simboliše sreću. E pa, ako vam je za utehu i čuveni Žuti zid navijača Borusije muči istu muku. Međutim, igre kojima poslednjih sezona svedoče navijači Milionera možda slute na to da su naše bake znale šta govore.

Uprava kluba sa Vestfalena, ipak, očigledno nije sujeverna pa je odlučila da se uhvati u koštac sa prvim neprijateljom kluba. Ne, to nije Bajern, već golubovi koji se olakšavaju nad navijačima tima iz Dortmunda.

Izabrane vesti

Nemci ne bi bili Nemci kada ne bi odmah prionuli na posao i iznedrili rešenje. U pitanje je čudna skalamerija – 20 džinovskih piramida od ogledala. Proidvođači plastično pojašnjavaju da su u pitanju konstrukcije nalik disko-kuglama koje su projektovane tako da uplaše golubove jer im se od prelamanja svetla učini da vide iskru u orlovom oku?!

Po principu muko moja pređi na drugoga.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropagoluboviNemackaVestfalen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara