Neprijatan gost? U redu, mi smo najbolji domaćin

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.04.18. | 10:24

Ofenbah na svom terenu izgubio samo od lidera

Sarbriken je rezervisao kartu za plej-of, Rečling je spreman za odstrel. U preostalih šest rundi saznaćemo koja će se ekipa pridružiti Sarbrikenu, a koje dve Rečlingu.

Poslednji meč 32. runde četvrte nemačke lige (jugozapad) igraju pretendent za doigravanje i mesto u trećem rangu Kikers Ofenbah i davljenik Koblenc (20.15). Osvajač kupa iz 1970. godine ima tri boda prednosti i utakmicu više u odnosu na Manhajm, pa bi trijumfom nad jednim od najneprijatniji gostiju u prvenstvu kuglicu pritiska prebacio u dvorište Manhajma.

Izabrane vesti

Činjenica da je Koblenc slavio na tri od četiri protekla susreta na strani ne bi smela da uplaši pulene Olivera Reka, nekadanjeg golmana upravo Kikersa, ali i Šalkea i Verdera, koji su pred svojom publikom poklekli samo od lidera Sarbrikena i njihov stadion spada u red gotovo neosvojivih tvrđava.

I jedni i drugi ne znaju za poraz već četiri utakmice, međutim, ne treba zaboraviti da se Koblenc tradicionalno provodi kao bos po trnju kraj južne obale Majne. Izuzimajući duele iz 2007. Ofenbah je posle "nule" 2011. savladao večerašnjeg rivala tri puta uzastopno bez primljenog gola (4:0, 3:0, 2:0). 

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjekikers ofenbah

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara