""
""

Nenadić se naljutio na RTS: Puštaju Mančester i razne serije, a nas ne prenose?

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.11.16. | 21:39

„Sve i da smo najgori, zar nismo zaslužili“, pita se naš najefikasniji rukometaš u pobedi nad Poljacima

Orlovi su u preleteli Poljsku (37:32) i započelio let ka Hrvatskoj, ali niko to u Srbiji nije mogao da vidi. Bar ne u televizijskom prenosu. Otuda reči gorčine najefikasnijeg rukometaša naše reprezentacije Petra Nenadića, koji ne može da se načudi činjenici da nijedna domaća televizija - preciznije, kako sam navodi RTS - nije otkupila pravo prenosa sa prve kvalifikacione utakmice za plasman na Prvenstvo Evrope.
Toliko stvari se vrti na TV, sramota je da jedan državni tim nije ispred Mančestera, raznih emisija, serija... Sve i da smo najgori, da nismo u Gdanjsku ostvarili jednu od najvećih pobeda u poslednjih nekoliko godina, valjda smo zaslužili da nas nacionalna televizija prenosi. Pa, okupljamo se tri puta godišnje, zar je to previše mečeva“, pita se Nenadić u razgovoru za Večernje novosti.

Popularni Petar Pan je u Gdanjsku doslovce leteo terenom, dao deset golova i bio najzaslužnji za trijumf našeg tima u Grupi 2 kvalifikacija.
„Ja tako igram već dve godine u Berlinu, samo navijači nemaju mnogo prilika da vide to na televiziji. Ne bežim od uloge lidera, nikada nisam imao problem da preuzmem odgovornost. Ova generacija je dobila šansu tek u januaru, na EP u Poljskoj. A svi smo već ušli u tridesete. Tek sada se vidi kakav je kvalitet i potencijal imala grupa momaka rođena 1984, 1986, 1988...“

Izabrane vesti

Oduševljen je i Nenadić uticajem na igri i rezultat novog selektora Jovice Cvetkovića.
Cvele ima harizmu, iskustvo, zna kako sa nama. Pre meča nas je pitao: „Momci, hoćemo li da dobijemo ovo ili šta?“ Imali smo nenormalnu energiju. Još sam pod utiskom tog adrenalina. Odlično smo odigrali u svim pravcima. Od odbrane, preko kontre, do napada“, dodao je jedan od predvodnika našeg tima, koji će u nedelju u Nišu protiv Belorusije imati šansu da se učvrsti na prvom mestu tabele.

(FOTO: Star sport)


tagovi

rukometRadio televizija SrbijePetar Nenadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara