"Milijaš"
"Milijaš"

Nenad Milijaš aktivirao fenomenalnu klauzulu u Kini: Dao pet golova i postao bogatiji za 100.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.05.15. | 10:40

Isti bonus dobiće i Miroslav Radović, ako posle povrede ramena bude efikasan kao bivši kapiten Crvene zvezde

MilijašU Crvenoj zvezdi je bilo slučajeva kad mesecima nije video žutu banku, zato u Kini Nenad Milijaš sve što uradi dobro i naplati. Bivši kapiten crveno-belih koji se početkom februara preselio u Hebej osigurao je izuzetan novčani bonus na ime broja golova postignutih u Drugoj ligi najmnogoljudnije države sveta. Naime, iskusni vezista je na meču protiv Daljena dva puta zaresao mrežu i tako stigao do petog gola u sezoni koji mu garantuje dodatnih 100.000 evra nagrade, jer su tu stavku u ugovor uneli njegov menadžeri Darko Šušnjar, Rade Ćaldović i kineski posrednik Ven.

Tako piše Dnevni listi Sport, koji otkriva da istu klauzulu u ugovoru ima i drugi srpski internacionalac u ekipi Radomira Antića, Miroslav Radović, uz napomenu da se nekadašnji kapiten Legije trenutno nalazi na prinudnoj pauzi zbog operacije ramena.
Postojala je averzija prema Kini, a bilo je ponuda i pre nego što je Radomir Antić preuzeo Hebej. Ne bih se uputio ni ove godine da Antić nije tamo, izuzetno poštujem tog čoveka, zbog njega bih išao i na Mesec. Tek kad se dođe i vidi sve ovo stvori se slika zbog koje vredi svaki pređeni metar“, poručuje Milijaš za Sport.

Izabrane vesti

Hebei se posle sedam kola nalazi na deobi prve pozicije sa Daljen Aerbinom, a u narednoj rundi gostuje Peking Enterprajzu, na čijoj klupi sedi Aleksandar Stanojević, a u špicu igra bivši napadač Partizana, Danko Lazović.
Često razmenjujem poruke sa Dankom, ni na šta se ne žali. Zašto bi se žalio, kad mu je sve potaman“, pita se Milijaš.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nenad Milijašmeđunarodni fudbalKinaHebeiDruga liga Kine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara