""
""

Nemoj mene, kad te molim: Turčin hteo da bije Markeca... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.12.15. | 10:26

Srpski reprezentativac, ipak, nije naseo na provokacije fudbalera Trabzona

Posle mesec dana vratio se Lazar Marković na teren, odigrao završnih deset minuta u pobedi Fenerbahčea nad Trabzonom (2:0), međutim, nije imao dovoljno vremena da pokaže brzinske i golgeterske sposobnosti.

U dve situacije se ipak, našao u centru pažnje.

Izabrane vesti

Otkako je ušao umesto Dijega postao je meta nervoznog Saliha Dursuna, koji ga je u početku provocirao i udario ramenom, ali kad to nije dalo „rezultat“ u vidu povratne reakcije srpskog reprezentativca, Turčin je pokušao i fizički da se razračuna sa njim.

Posle još jednog duela obojica su pala na travu, Dursun se prvi pridigao i očigledno iznerviran zaleteo na Lazara Markovića. Zamanuo je da ga udari, ali ga je u tome sprečio Brazilac Fernandao, koji ga je odvukao u stranu.

Izraz Markecovog lica sugerisao je da se ne oseća baš bezbedno u situaciji kad se protivnik nalazi iznad njega.
Možda je samo želeo da mu dam dres posle utakmice, pa me je napao. Nikad mi se ovako nešto ranije u karijeri nije desilo. Nikad nisam ni čuo za ovog igrača, stvarno ne znam ko je on. Znam, ipak, da je Fenerbahče najbolji u Turskoj“, poručio je krilni vezista Liverpula (koji se nalazi na pozajmici u Istanbulu) u razgovoru sa novinarima posle utakmice, aludirajući na činjenicu da je Fener izbio na čelo tabele, iskoristivši kikseve Bešiktaša i Galatasaraja.

Pratite MOZZART i na Vajberu!


tagovi

TurskaTrabzonSuper ligSalih DursunLazar MarkovićFenerbahčeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara