"Ćirić i Tumbaković"
"Ćirić i Tumbaković"

Nemiri u Humskoj 1: Ćirić poručio Tumbakoviću da odlazi iz Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.02.15. | 21:13

Sportski direktor nezadovoljan saradnjom sa upravom

Ćirić i TumbakovićNije prošlo ni dva meseca od promocije, a lako bi moglo da se desi da Dragan Ćirić tokom predstojeće sedmice napusti funkciju sportskog direktora Partizana. Iako je za sada sve na nivou nezvaničnih informacija, prema sazanjima Večernjih novosti, bivši kapiten je već prelomio i nalazi se na izlaznim vratima Humske 1.

Novosti istovremeno prenose da je Ćirić tu odluku već saopštio potpredsedniku za sportska pitanja Ljubiši Tumbakoviću, koji ga je i predložio za funkciju direktora i logično je očekvati da će narednih dana pokušati da ga odgovori od odluke koju je bivši kapiten Parnog valjka već doneo.

Izabrane vesti

Ćirić se to sad nije izjašnjavao o tome kakvi odnosi vladaju u Humskoj 1, ali je izvesno da su neslaganja sa pojedinim članovima Upravnog odbora i pre svega nekativnost rukovodstva u nameri da se zadrži Danko Lazović, te prodaja Petra Škuletića, uprkos obećanjima da se ona neće desiti, uticali na najavu njegovog povlačenja.

Kad se na to nadoveže činjenica da je u pralznom roku igrače dovodio upravo Tumbaković - i to na insistiranje trenera Marka Nikolića - onda je donekle i razumljivo što Ćirić želi da se povuče sa funkcije, iako je tvrdio da je spreman za izazove i da je jednako motivisan kao kad je bio igrač.

Inače, Ćirić nije bio dostupan za komentar ove vesti koja je uzburkala duhove na Topčiderskom brdu, neposredno po završetku duela sa Voždovcem kad je odluku o povlačenju i predočio Tumbakoviću.

 (FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLjubiša TumbakovićDragan Ćirić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara