"Nemci bi zlato"
"Nemci bi zlato"

Nemci pred finale: Nismo završili posao, napaljeni smo

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.06.17. | 20:42

Panceri će se sa Španijom boriti za titulu prvaka Evrope za igrače do 21 godine

Nemci bi zlato(Od izveštača MOZZART Sporta iz Poljske)

Kada slušate selektora Nemačke Šetafana Kunca na konferenciji za medije shvatite da su Panceri u finalu ne samo zbog kvaliteta, već i zbog odlične atmosfere.

Izabrane vesti

Panceri će u petak od 20.45 igrati protiv Španije, a Kunc je opet govorio o različitim stvarima i pokazao kakvu harimu poseduje.
Osećaj je sjajan. Imali smo vremena da se oporavimo i spremimo za Španiju. Posle pobede nad Engleskom je bilo lepo, ali ne i euforično. Što mi daje za pravo da mislim da nismo završili posao. Ostaviću na drugima da procene koje favorit, a ko autsajder“.

MOZZAR KVOTE ZA OVAJ MEČ

Da li trenerski posao može da mu zameni postizanje golova?
Kada sam završio igračku karijeru bio sam kod kuće i počeo sam ženi da titram kako da uključi veš-mašinu. Ona se okrenula i rekla mi da moram da nađem nešto što će zameniti osećaj za davanje golova. Zato sam počeo da se bavim fudbalom iz ugla trenera. Igrači su mi  rekli da sam imao prljava kolena  posle  meča protiv Engleske. Nije baš isti osećaj, ali je sličan“.

Šta Kunc radi pred utakmice, pošto posle važnih mečeva ima problema da zaspi?
Kao trener spremate se mentalno, a kao igrač je mnogo lakše. Išao sam Filipu da kažem da će igrati pred meč sa Engleskom, a on je već zaspao“.

Štoperi su igrali dobro na ovom turniru?
Igra se razvija u različitim pravcima, a to se odnosi i na štopere. Igrali su jako dobro, posebno je Janik dobar psihički, ponosni smo na njih. Držaćemo se naše filozofije, ali ćemo se prilagoditi na protivnika“.

Maksimiijan Filip ističe da motivacije u redovima Pancera ne nedostaje.
Napaljeni smo, veoma veliku motivaciju imamo pred ovaj meč. Bilo bi fenomenalno za mene da igram u prvoj postavi. Daćemo sve od sebe, daću sve od sebe“, rekao je Filip.

Piše: Straihinja Klisarić;
Foto: Action Images.


tagovi

EvropaNemackapoljska 2017reprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara