""
""

Nemački Turčin posvađao velikane

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.01.17. | 17:40

Plejmejkera Trabzona želi Bešiktaš, on hoće samo u Fenerbahče, a tu je i Galatasaraj...

Trabzon je suspendovao jednog od svojih najboljih fudbalera Mehmeta Ekidžija (26), a razlog je nesporazum vezan za njegov potencijalni transfer tokom ove zime.

Izabrane vesti

Sjajni ofanzivac, koji je rođen u Minhenu, imao je sasvim solidnu jesen, na 15 utakmica dao je tri pogotka u tamošnjem šampionatu, a kvalitetne partije i golovi iz slobodnajaka, privukli su pažnju najvećih istanbulskih timova. Zapelo je oko izbora nove sredine. Želi ga Bešiktaš, koji je već poslao zvaničnu ponudu jer bi da ga kupi u januaru, ali im je Ekidži jasno dao do znanja da želi samo u Fenerbahče.

Problem je što Kanarinci ne žele da daju pare za njega odmah, već bi da čekaju leto kada mu ističe ugovor i da ga dobiju za džabe. Ova činjenica uslovila je da Ekidži plati relativno skupu cenu, ali ne bi trebalo da ima problema pošto može da priušti sebi da pauzira narednih šest meseci.  

Uprava Trabzona je već odlučila da ne dopusti Ekidžiju da bude više sa timom. On je prvo odstranjen iz tima koji je slavio na gostovanju protiv Burse pa će od sada trenirati odvojeno od tima. Ekidžiju ugovor sa Trabzonom ističe na leto, pa su zato velikani pokazali interesovanje, a pored ova dva kluba spominje se i Galatasaraj.

Tokom karijere Mehmet Ekidži je nosio dres drugog tima Bajerna iz Minhena, a bio je i pozajmljeni igrač Bavaraca u Nirnbergu. Kasnije je nastupao za Verder tri sezone, a od 2014. godine nastupa u Trabzonu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

BesiktasFenerbahčeMehmet EkidžiSuper ligTrabzontransferiTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara