""
""

Nemac koji je zažalio što je prešao u Bajern…

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.04.16. | 12:31

Očekivao je veliku minutažu u Minhenu, a Gvardiola ga je zakucao za klupu

Kažu da Bajern zove samo jednom. Stranac i može da se zahvali na ponudi, ali za Nemca je to nešto što se ne odbija. Tako je verovatno razmišljao i nemački defanzivac truskog porekla Serdar Tašči kada je prošlog januara dobio poziv Bajerna.

Izabrane vesti

Tada fudbaler Spartaka iz Moskve, Tašči je pristao da se preseli u Minhen na šestomsečenu pozajmicu. U to vreme, Bavarcima je hitno bio potreban štoper posle povreda Badšubera, Boatenga i Martineza. Tašči se nadao da će mu se otvoriti vrata prve postave Bajerna i da će se izboriti za stalan ugovor u Minhenu. Međutim, naišao je na zid u vidu Pepa Gvardiole. Katalonski stručnjak kao da nije konstatovao Taščijev dolazak. Nemački štoper je zaigrao samo u jednoj utakmici. Protiv Darmštata kada ga je Pep zamenio u 53. minut. I to je sve…
“Ne bih ni dolazio u Bajern da sam znao da uopšte neću igrati. Videćemo na kraju sezone šta dalje… Još ne znam kako mi izgleda budućnost. Čekaću i sagledati kakve mi se opcije nude. Povratak u Štutgart bi bio jedna od interesantnijih”, požalio se Tašči u razgovoru za Bild.

Tašči je došao u Bajern poslednjeg dana zimskog prelaznog, a Bavarci su za šestomesečnu pozajmicu platili Spartaku čak 2.500.000 evra. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Serdar TaščiNemackaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara