"Ravel Morison"
"Ravel Morison"

Nema žurki pred utakmicu: Vest Hem raskinuo ugovor sa Morisonom (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.02.15. | 19:33

Nije to toliko loše, može da počne da trenira sa Laciom u Rimu, tamo je noćni život još bolji

Ravel MorisonRavel Morison je okarakterisan kao veliki talenat engleskog fudbala, ali i dalje nije pokazao ni deo epiteta koje su mu mediji nadenuli. Dokazao je samo da ume da izlazi i da se druži sa popularnim di-džejevima.

Mladi fudbaler je na Instagram okačio slike na kojima se vidi da se provodio sa di-džejem Timom Vestvudom pred utakmicu sa Mančesterom, a danas je Vest Hem objavio da je raskinuo ugovor sa mladim fudbalerom. Možda su te dve činjenice povezane. Ne tvrdimo ništa, ali...
"Vest Hem junajted potvrđuje da se klub dogovorio sa Ravelom Morisonom da raskine ugovor, a odluka odmah stupa na snagu. Veznjak od 22 godine je došao u Vest Hem u januaru 2012. i nastupio je 24 puta, uz pet postignutih golova. Čekićari žele Ravelu puno uspeha u nastavku karijere", glasi klupsko saopštenje na zvaničnom sajtu.

Izabrane vesti

Pošto je on već dogovorio transfer u Lacio na leto, može da počne da trenira u Rimu, što za Morisona ne bi bilo nimalo loše, jer je glavni grad Italije poznat po odličnom noćnom životu.

 

 

A photo posted by rav'el morrison (@1ravel) on

 

A photo posted by rav'el morrison (@1ravel) on


tagovi

Ravel MorisonPremijer ligaLacioItalijaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara