""
""

Nema kazne ni za Gibsa, ni za Oksa, ni za sudiju Marinera?! Svi na terenu u sledećem kolu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.03.14. | 21:23

Kontroverzna odluka engleskog arbitra da isključi pogrešnog igrača na derbiju Arsenala i Čelsija prošla bez ikakvih sankcija

Neće biti sankcija za jednu od najbizarnijih situacija u istoriji Premijer lige. U subotnjem derbiju između Čelsija i Arsenala sudija Andre Mariner je napravio kardinalnu grešku kada je pomešao fudbalere Arsenala i zbog igranja rukom isključio Kirana Gibsa umesto Aleksa Okslejd Čemberlena koji je skrivio penal.

Izabrane vesti

Skandalozna odluka Marinera je izazvala brdo reakcija na Ostrvu. Arsenal se žalio, a posle današnjeg zasedanja Nezavisne regulatorne komisije pri FS Engleske odlučeno je da niko od trojice umešanih u spornu situaciju ne bude kažnjen. Gibsu je izbrisana suspenzija za sledeći meč, Okslejd Čemberlen nije kažnjen retroaktivno, a najzanimljviije je da nikakve sankcije nisu određene ni prema sudiji Marineru.

Poput Arsenalovog tandema i on će biti na terenu narednog vikenda u Premijer ligi, pošto je delegiran za deljenje pravde na meču Suatempton - Njukasl. Iako se spekulisalo da će za neverovatan propust biti kažnjen prebacivanjem da jedno vreme sudi mečeve u nižim rangu takmičenja, to se nije desilo i prošao je bez bilo kakvih sankcija.

Biće zanimljivo videti kako će navijači na Sent Merizu dočekati Marinera naredne nedelje... 

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaKieran GibsEvropaEngleskaArsenalAndre MarinerAleks Okslejd-Čemberlen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara