"Forsel"
"Forsel"

Nekad je terorisao golmane, sad oni njemu nameštaju pogotke! Mikael Forsel u petom minutu nadoknade spasao Bohum (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.10.14. | 20:42

Iskusni finski napadač pogodio za 1:1 protiv Darmštada

ForselBio je strah i trepet za golmane Premijer lige dok je igrao za Birmingem, posle lutanja po Bundesligi u preporodio se u rodnoj Finskoj, a večeras je dokazao da pravi golgeter nikad ne zaboravlja da radi svoj posao, bez obzira na godine. Mikael Forsel, nekadašnji špic Birmingema, Čelsija, Hanovera i Helsinkija, ima ih 33, međutim, to ga nije sprečilo da postigne prvi gol otkako je letos došao u Bohum. I to vredan boda protiv Darmštada.

Forsel je na teren kročio u 69. minutu, a u petom minutu nadokande vremena je na asistenciju golmana Andreasa Luthea (u poslednjim trenucima dotrčao u kazneni prostor rivala) doneo domaćinu izjednačenje i čak šesti remi u deset kola Cvajte. Najviše od svih ekipa u drugom razredu nemačkog fudbala.

Izabrane vesti


Identičan rezultat zabeležen je u Hajdenhajmu. Favorizovani Kajzerslautern bio na pragu druge uzastopne pobede, ali je ambiciozni domaćin, koji je letos stigao u ovaj rang iz Treće lige, dokazao da se ne predaje lako i produžio seriju bez poraza na četiri meča.

CVAJTA – DESETO KOLO

Petak:

Bohum – Darmštad 1:1 (0:1)
/Forsel 90+5 – Bregeri 10/

Hajdenhajm – Kajzerslautern 1:1 (0:1)
/Šnaterer 79 – Junes 77/

Nirnberg - Lajpcig

Subota:

13.00 Ajntraht Braunšvajg – Grojter Firt

13.00 Union Berlin – Sandhauzen

Nedelja:

13.30 Karlsrue – Alen

13.30 FSV Frankfurt

13.30 Aue – Minhen 1860

Ponedeljak:

20.15 Fortuna Dizeldorf – Sankt Pauli

(FOTO: Action images)


tagovi

BohumBundesliga 2CvajtaDarmštatEvropaMikael ForselNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara