""
""

Neka se spremi Junajted, Ronaldo je u avionu za Skoplje!

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.08.17. | 11:08

Iznenađujuća informacija obradovala navijače Kraljevskog kluba

Pravo zagrevanje može da počne! Osvajač Lige šampiona Real Madrid i osvajač Lige Evrope Mančester junajted će se u sredu od 20.45 na Areni Filip II Makedonski boriti za prvi trofej u novoj sezoni – Superkup Evrope, a dan pre utakmice u Skoplju navijači Kraljevskog kluba su saznali važnu vest – Kristijano Ronaldo se nalazi među igračima koji konkurišu za tim u ovom meču.

Izabrane vesti

To je bila iznenađujuća informacija i za one najuticajnije španske medije, s obzirom da je Portugalac nakon Kupa konfederacija dobio prilično dugačak odmor, posle kojeg je odradio samo dva kompletna treninga sa ekipom. Ali madridska Marka piše da nalazi se u odličnoj kondiciji, s obzirom da je vredno radio i u slobodno vreme.

Ekipu Žozea Murinja bi i bez Ronalda u protivničkom timu čekao prilično težak posao. Stoga je kvota na pobedu Madriđana u kladionici MOZZART okruglo – dva, a na slavlje Crvenih đavola tokom 90 minuta igre 3,80. Zidan računa na kompletan tim koji je prošle sezone pokorio Evropu, a u avionu se našao i njegov sin Luka, koji će biti treći golman Reala.

POGLEDAJTE SVE KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA SUPERKUP EVROPE

Ipak, igračima Mančester junajteda imaju dovoljno motiva i želje da se na najbolji mogući način suprotstave moćnom protivniku. Ekipa koja je zahvaljujući drugom po kvalitetu takmičenju na Starom kontinentu obezbedila povratak u Ligu šampiona sada želi da napravi idealnu uvertiru za start Premijer lige, ali i svega onoga što je očekuje u ovoj sezoni.
„Vredno smo se spremali za Superkup, motivisani smo, naporno radimo, koncentrisani smo i nadamo se da ćemo podići trofej u Skoplju. Moj glavni cilj su uvek trofeji, pa stoga i uživam u svakodnevnim treninzima i svakoj utakmici“, rekao je jedan od Murinjovih miljenika Antonio Valensija.

Superkup Evrope ima svoju važnost, ali timovi u tu utakmicu uglavnom ulaze prilično rasterećeno, pa bismo mogli da gledamo otvoren meč. Ako verujete u pobedu Reala, možete da probate i sa kombinazzijom 1&3+ sa kvotom 2,95, dok je kombinazzija 2&3+ čak 5,50! Za one koji žele manje da rizikuje tu je samo 3+ sa kvotom 1,65.

UEFA je ovaj meč poverila dobro poznatom italijanskom sudiji Đanluki Rokiju.

(FOTO: Action images)


tagovi

Žoze MurinjoSuperkup EvropeŠpanijaReal Madridmeđunarodni fudbalLuka ZidanKristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara