Nek se čuva Real...

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.03.18. | 09:50

Tim iz Keluza deklasirao je u jesenjem delu sezone Nasional na Madeiri sa čak 4:0. To je jedini neuspeh Nacionalistasa kod kuće, a danas očekujemo revanš

Ove sezone nema tima sa Madeire u Primeiri, a Nacional čini sve da se to promeni. Ekipa iz Funšala jedna je od najozbiljnijih za osvajanje portugalske Segunde i povratka u društvo najboljih. Šef struke belo-crnih Koštinja - nekada reprezentativac "Brazila u Evropi" i vezista Monaka, Porta i madridskog Atletika - posložio je kockice i čini se, tempirao formu pred finiš prvenstva. Danas Nasional gotuje poslednjeplasiranom Realu, u zaostalom meču 27. kola, koji mu je veliki dužnik.

Naime, ekipa iz Keluza deklasirala je u jesenjem delu sezone Nasional na Madeiri sa čak 4:0. To je jedini neuspeh Nacionalistasa kod kuće ove sezone. Zanimljivo je da je Real ove sezone zabeležio šest pobeda, a pet je ostvario sa dva ili više golova razlike. Dakle, kad pobeđuje, onda nema popusta... Momci iz Keluza trenutno su sedam bodova daleko od baraža, uz meč manje, a Realistasi su malo živnuli prethodnih nedelja sa dve pobede na pet mečeva.

Izabrane vesti

Nacional ima priliku da se pobedom nađe na liderskoj poziciji, a trenutno je uz Penjafiel u najboljoj formi u ligi. Koštinjini puleni zatresli su mrežu barem jednom na proteklih 16 utakmica, a na šest od poslednjih osam duela igrali su 3+. Osveta i Primeira dovoljan su razlog za dvojku, a opcija sa golovima je za hrabrije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 16:00 4134 POR 2 Real Queluz - Nacional ki 2 2,20
Ukupna kvota2,20

PORTUGAL 2 - ZAOSTALI MEČ 27. KOLA

Sreda
16.00: (3,20) Real Keluž (3,30) Nacional (2,15)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Koštinjasportsko klađenjeNasional

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara