""
""

Nejmar vs Zuniga, drugi čin: Napucavanje loptom i sočne psovke - slede kazne (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.06.15. | 14:38

Brazilac očigledno ne može da oprosti svom dželatu sa prošlogodišnjeg SP

Kolumbija je posle 24 godine uspela da pobedi Brazil (1:0) i zakomplikuje situaciju u grupi C na Kopa Amerika. Obostrana nervoza tokom cele utakmice kulminirala je na samom kraju, kada je Nejmar loptom napucao Armera, zbog čega je poludeo Karlos Baka i žestoko odgurnuo Brazilca s leđa.

Izabrane vesti

Zbog činjenice da je sve zakuvao, Nejmar će sigurno propustiti utakmicu poslednjeg kola grupne faze protiv Venezuele. Mnogi su osudili ponašanje Barselonine zvezde, a posebno žestok bio je legendarni kolumbijski napadač Faustino Asprilja.
„Nejmar je fudbalska prevara i mesto mu je u Holuvudu“, poručio je Asprilja.

Napucavanje loptom Armera nije bio jedini incident Nejmara na pomenutoj utakmici. Naime, procureo je video, na kojem se jasno vidi kako brazilski napadač – posle jednog starta Zunige – psovkama časti čoveka koji ga je povredio na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu. Podsetimo, Huan Kamilo Zuniga je u četvrtfinalnom dvoboju Mundijala kolenom u leđa udario Nejmara, koji više nije zaigrao na turniru. Brazil je bez njega u polufinalu doživio istorijsku sramotu od Nemačke, a onda u borbi za treće mesto i pljusku od Holandije.

Inače, Fudbalski savez Brazila tvrdi da je pomoćni sudija nazvao Nejmara „folirantom“ i da ga je vređao. Oni traže da se Nejmar uopšte ne kažnjava...


tagovi

reprezentativni fudbalNejmarmeđunarodni fudbalkopa amerika2015Kamilo ZunigaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara