""
""

Nejmar: Gađali su me bagetima, sokom od narandže, koka-kolom...

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.10.17. | 16:54

"Mogao sam da ručam", žali se isključeni napadač Pari Sen Žermena posle osmog crvenog u karijeri

Zvezda Pari Sen Žermena Nejmar "popio" je sinoć još jedan crveni karton u karijeri na gostovanju u Marselju protiv Olimpika (2:2).

Izabrane vesti

Nije se Brazilac lako pomirio sa odlukom arbitra da mu u samo nekoliko minuta pokaže dva žuta kartona, a pravdao se time da je bio isprovociran sa tribina gde su se nalazili domaći fanovi.
"Gađali su me raznim stvarima. Mogao sam da ručam jer su leteli su bageti, sok od narandže, koka-kola... Preterano je bilo, to nije fudbal", kaže Nejmar.

Brazilac je uporedio sinoćnu utakmicu sa mečevima u Kopa Libertadores koji su poznati po sličnim ispadima navijača.
"Bilo da je Evropa ili Južna Amerika, ovo nema veze s fudbalom. To je kao da odem u restoran i da gađam kuvara nožem i viljuškom", upoređuje Nejmar svoju sudbinu. 

Srećom, nije ozbiljnije povređen prilikom izlaska s terena.
"Da sam nastradao ne bih bio s novinarima ovde, sedeo bih u autobusu. Viđao sam i gore stvari u fudbalu, ali igrači nisu bili isključivani. Prihvatam odgovornost za greške, ali nisam izgubio strpljenje. Moramo da budemo spremni, jer protiv nas svi igraju na nož", zaključio je Nejmar.

Iako ima tek 25 godina brazilski majstor je već pokupio osam crvenih kartona, što je mnogo, ako recimo poredimo sa znatno iskusnijim Serhijom Ramosom (31) koji ih ima 25 i to kao štoper. Mnogi predviđaju da će Nejmar, ako nastavi sa isključivanjima ovim tempom za dve i po godine nadmašiti štopera Reala. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

FrancuskaLiga 1NejmarMarseljPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara