""
""

NEIZVESNOST NA MARAKANI: Šta će biti sa Sa Pintom i Stojadinovićem?

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.05.13. | 12:04

Upravni odbor crveno-belih večeras (18 časova) će raspravljati o poverenju šefu struke i sportskom direktoru

Sastanka će biti sigurno, a kakve će biti odluke niko ne zna. Upravni odbor Crvene zvezde zakazan je za večeras u 18 časova, velika je verovatnoća da će se na njemu, osim tekućih pitanja, raspravljati i o poverenju Rikardu Sa Pintu i Zoranu Stojadinoviću, međutim, u ovom trenutku niko na Marakani ne može sa predvidi kakav će biti status šefa stručnog štaba i sportskog direktora posle pomenutog sastanka.

Rukovodstvo crveno-belih nije jedinstveno u oceni rada dvojca iz sportskog sektora, pa bi moglo da se desi da se obojica večeras približe izlaznim vratima, ali i da ostanu na svojim pozicijama. Neizvenost na najvećem srpskom stadionu prouzrokovana je različitim statovima ljudi koji vode klub. Predsednik Dragan Džajić se do sad nije oglašavao i dok jedni veruju da je neutralan i(li) neodlučan, drugi smatraju da će prevagnuti reč njegovih saradnika iz Upravnog odbora.

Izabrane vesti

Potpredsednik Nebojša Čović, takođe vešto balansira između dve strane, jer je njegov prioritet kako da obezbedi novac (spominju ce cifre od 1,3 do čak 2,5 miliona evra) kako bi Crvena zvezda dobila licencu za učešće u Evropi, dok su druga dvojica potpredsednika – Ivica Tončev i Slaviša Kokeza – zagovornici smene Rikarda Sa Pinta i Zorana Stojadinovića, iako tako nešto u medijima (još) nisu precizno izgovorili. Njihovo mišljenje podržavaju članovi Upravnog odbora Aleksandar Antić i Miodrag Lemajić, dok su sa druge strane Dušan Savić i Božidar Cerović i na prethodnim sednicama istog tela bili za to da trener i direktor nastave posao.

Portuglaskom stručnjaku deo čelnika crveno-belih zamera što nije unapredio igru ekipe i odluku da u poslednjem meču sezone protiv Vojvodine na teren izvede golobrade dečake, kao i konstataciju izrečenu posle večitog derbija kako „ovaj tim nema kvalitet“.

Što se tiče rada Zorana Stojadinovića, njemu uprava spočitava izbor zimskih novajlija, posebno Luisa Garida, kao i činjenicu da su zbog dolaska reprezentativca Hondurasa i Abiole Daude skromniju minutažu imali Srđan Mijailović, Luka Milivojević i Ognjen Mudrinski, nosioci ekipe u jesenjem delu prvenstva, na čijim je transferima klub planirao veću zaradu od one koju objektivno može da dostigne u predstojećem prelaznom rou.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdafudbalRikardo Sa PintoSrbijaSuperligaUpravni odborZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara