""
""

Nedić: Ćurković je izabrao nas! Ne postoji moja struja u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.15. | 09:31

Potpredsednik u ostavci u aktuelnim previranjima u Humskoj 1

Nismo mi doveli Ivana Ćurkovića, nego je on izabrao nas. Tako glasi poruka Vojislava Nedića, potpredsednika Partizana u ostavci i člana Upravnog odbora u tehničkom mandatu, do sazivanja Vanredne skupštine.

Nedić se u javnosti sve češće pominje kao glavni ideolog u Partizanu, čovek koji vuče sve konce. Zajedno sa sinom Novakom, kome se pripisuje uloga „sive eminencije“, iako u klubu iz Humske 1 nema zvaničnu funkciju. Doduše, sam Vojislav Nedić uverava da ne postoji ni njegova struja, iako je i laiku jasno da je upravo ona odnela pobedu u očiglednim neslaganjima sa politkom koju je do skora vodio predsednik Zoran Popović.
Ne postoji „Nedićeva struja“, već samo Nedićevo gledanje budućnosti: vizija modernog, snažnog Partizana“, kaže funkcioner Partizana u razgovoru za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Od ponedeljka posle podne klubom iz Humske rukovodi Upravni odbor u tehničkom mandatu, na čijem je čelu Ivan Ćurković, koji će po svoj prilici biti i budući predsednik Partizana.
Ja sam jedan od prvih koji je smatrao da je Ćurković pravo rešenje. Ima bogato iskustvo rukovođenja klubom, smiren čovek - tri puta razmisli pre nego što preseče. Siguran sam - neće biti ishitrenih odluka. Autonomna ličnost. Kao mandatar - iazbrao je nas. Ćurković i ja imamo zajedničke stavove“, dopunio je Vojislav Nedić.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vojislav NedićSuperligaSrbijaFK PartizanIvan Ćurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara