Neće Liverpul, hoće Mančester Junajted! Stara lisica Murinjo krenuo po Fekira

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.06.18. | 13:21

Da li će velika Klopova želja završiti u taboru velikog rivala?

Transfer u Liverpul je bio skockan, dres izabran, promocija spremna… A onda je Liverpul odustao od Nabila Fekira. Navodno, zbog povrede. I dalje se ispredaju razne teorije zbog čega je propao trasfer iz Liona, spekuliše se i da priča još nije gotova i da će Liverpul pokušati opet posle Mundijala… Ali tada bi moglo da bude kasno!

Fekira želi i ljuti rival Mančester Junajted!

Izabrane vesti

Ostrvski mediji danas javalju da je Portugalac ozbiljno zainteresovan za francuskog ofanzivca i da je o transferu razgovarao sa Lionovim predsednikom Olom.
“Bio sam sa Murinjom pre neki dan, imali smo dugačak razgovor. Nismo više u kontaktu sa Liverpulom oko Fekira i samo se nadamo da će Francuska i Nabil imati dobar Mundijal. Pričao sam sa njim kada je propao transfer u Liverpul i rekao mu da odmah mogu da mu ponudim novi ugovor. Nismo u situaciji da moramo da prodajemo najbolje igrače, a on je jako smiren u celoj ovoj situaciji”, rekao je Ola.

Lion za svog najboljeg igrača tražio 70.000.000 evra što je suma koju Junajted može da plati. Takav tip igrača je Murinjo jurio i letos kada je pokušavao da dovede Ivana Perišića. Sada bi Fekir mogao da bude rešenje…

Ili je Ola ovo samo iskoristio da pojača pristiak na Liverpul kako bi se Reds vratili za pregovarački sto?

Ne treba zaboraviti da je Murinjova specijalnost da direktnim rivalima krade želje na fudbalskoj pijaci i da je to zimus uradio Mančester Sitiju sa Aleksisom Sančezom, a onda i ovog leta Fredom. U čelsiju je to ranije često radio Liverpulu kada im je preoteo Salaha i Vilijana

(FOTO: Action images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Nabil Fekir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara