""
""

Neće igrati do kraja sezone, ali je potpisao ugovor na pet godina: Ko hoće da ga ima, mora da plati Barsi 75.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.11.15. | 13:58

Rafinja Alkantara ostaje na Nou Kampu

Tako to radi Barselona. Na vreme, da ništa ne prepusti slučaju. Čim je osvanula nova radna nedelja, Katalonci su objavili vest da je Rafinja Alkantara potpisao novi ugovor.

I to na pet godina, čime se obavezao da na stadionu Nou Kamp ostane do juna 2020. Prethodna saradnja brazilskog veziste i evropskog prvaka završavala se narednog leta, ali u nameri da ga trajno sačuva, aktuelni šampion Španije je ponudio, a 22-godišnji fudbaler pristao na uslove novog ugovora.

Izabrane vesti

Po njemu, objavila je Barselona, otkupna klauzula iznosi čak 75.000.000 evra, koliko će morati da plati bilo koji klub koji se odluči da ga kupi u međuvremenu.

Da sve bude zanimljivije, Rafinja je novi ugovor potpisao u trenutku kad se zna da do kraja sezone neće igrati, jer je na utakmici prvog kola Lige šampiona protiv Rome povredio prednje ukraštene ligamente i posle operacije kolena 22. septembra počeo je višemesečni period rehabilitacije.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaRafinja AlkantaraPrimeraEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara