"humanitarni tip Nebojše Petrovića"
"humanitarni tip Nebojše Petrovića"

Nebojša Petrović tipuje u humanitarne svrhe: Šveđani mogu da serviraju iznenađenje, Island ne gubi

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.06.16. | 11:55

Eventualni dobitak namenjen je dečijem odeljenju Instituta za radiologiju i onkologiju u Beogradu

humanitarni tip Nebojše PetrovićaPokušavali su brojni internacionalci i poznati srpski igrači, imali su svoje tikete funkcioneri i košarkaši, ali je led u MOZZARTOVOJ humanitarnoj akciji probila pripadnica lepšeg pola. Voditeljka Sport Kluba Marija Sekulović je uspela da inkasira 29.580 dinara, a zatim dobitak prosledi dečjem odeljenju za Insituta za radiologiju i onokologiju.

Njen poduhvat pokušaće u akciji kompanije MOZZART da ponovi voditelj SOS kanala i autor emisije "Total soker" Nebojša Petrović. Naš kolega je poznat kao vrsni poznavalac domaćeg i inostranog fudbala, pa bi njegove savete možda trebalo slediti.

Izabrane vesti

Petrović je krenuo od meča Mađarska - Portugalija.
"Naši susedi će u meč ući na krilima dobrih rezultata iz prethodne dve utakmice. Biće puni elana, tako da verujem da mogu da odole Ronaldu i drugovima. Portugalija na ovom turniru ne igra ništa posebno, slično kao i na prethodnim. Verujem u iks", rekao je Petrović.

Za Petrovića Island predstavlja jedno od najprijatnijih iznenađenja takmičenja u Francuskoj.
"Igraju čvrsto i odgovorno. Sa bodom bi verovatno overili prolaz u narednu rundu. Tako da smatram da neće izgubiti od Austrije. Deluje nekako ozbiljnije. Ne bi me čudilo da pobede Austriju i opovrgnu onu tezu Kristijana Ronalda da samo znaju da parkiraju autobus".

Italija je prebrinula sve brige, nokaut fazu sačekaće na prvom mestu. To je šansa za Irsku.
"Koliko sam shvatio Italija će startovati sa sedam novih igrača. Biće to šansa za, uslovno rečeno, rezerviste da se nametnu Konteu".

Petrović je posebno apostrofirao duel Švedske i Belgije.
"Šveđani igraju monotono. Ostali su verni formaciji 4-4-2. Oslanjali su se na umeće napadača. Nekad Brolin i Dalin, danas Ibrahimović. Verujem da bi na vic mogli da savladaju Belgiju. Ovde mi miriše na iznenađenje", zaključio je Nebojša Petrović, koji je eventualni dobitak namenio dečjem odeljenju Instituta za radiologiju i onkologiju u Beogradu.


tagovi

reprezentativni fudbalklađenjeeuro 2016betting

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara