"Bojan Pavlović, skroz levo"
"Bojan Pavlović, skroz levo"

Ne sumnjajte u favorite u Mađarskoj

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.10.13. | 11:32

U odabiru parova za klađenje, pomaže vam Bojan Pavlović, prvotimac Kapošvara

Bojan Pavlović, skroz levoU devetom kolu mađarskog šampionata lider Videoton je ostvario još jednu, sedmu pobedu i sam je na prvoj poziciji. Đer se probudio i savladao drugoplasirani Debrecin, dok je i trećeplasirani Ferncvaroš imao uspeha. Na začelju su MTK, Puškaš i Kapošvar našeg, Bojana Pavlovića koji ima bogato mađarsko iskustvo pa će nam istipovati utakmice desetog kola.

Prvi par Debrecin-Pakši.
"Debrecin je najbolji domaćin u ligi, gosti imaju solidnu ekipu ali su padali i mnogo jači rivali", kaže Pavlović za mozzartsport.com i dodaje.
"Sigurna jedinica.  Kao i na meču aktuelnog šampiona Đera, koji je lošije startovao, međutim, pojačali su se i sad su jak sastav. Lako će Đer uknjižiti bodove, tipujem jedinicu i više golova, 3+".

Izabrane vesti

Naredne dve utakmice igraju se u subotu od 16 sati, a sastaju se DVTK - Mezokevesd i Peči - Puškaš.
"Domaćin je povezao pet pobeda bez primljenog gola, nas su porazili i prikovali nas za dno. U najboljoj su formi, za njih igra naš Zoran Kostić, a imaju i dobre navijače. Očekujem pobedu DVTK-a,  jer gosti imaju slab sastav. Peči je za nijansu bolji, očekujem otvorenu utakmicu sa mnogo golova. Igrao bih keca eventualno iks i 3+".

Poslednja dva susreta, prvog dana vikenda, su MTK - Kečkemet I Haladaš protiv tvog Kapošvara.
"MTK ima mladu, ali uigranu ekipu, goste je teško tipovati, igraju šareno, pa prednost dajem domaćem timu. Fiks jedan uz dva do tri gola. Što se nas tiče, niko nije očekivao grčevitu borbu za opstanak. Imamo malo bodova, težak raspored pa nam je svaka utakmica biti ili ne biti. Haladaš će nas napasti, a mi ćemo probati da ih ugrozimo iz kontre. Kapošvar je odigrao nekoliko dobrih utakmica, ali nismo imali sreće, valjda će fortuna konačno biti naš saveznik. Opredelio bih se za golove, 2 do 3".

Nedeljni program otvaraju Ferencvaroš – Honved, a kolo zaključuju Videoton - Ujpešt.
"Fradi ima ozbiljan sastav i jure titulu, poraženi su u poslednjem meču, ali sad će pobediti. Honved igra tvrdo, oprezno, Italijan je trener, a domaćin agresivno, napadački. Sve u svemu jedinica. Lider Videoton je siguran fiks jedan. Gosti su veliki klub u Mađarskoj, ali su samo solidna ekipa. Zato zaokružujem keca i 3+", zaključio je Pavlović koji se kao i Zoran Kostić već pokazao kao dobar prognozer.

Kvote za današnje mečeve u MOZZART ponudi potražite na adresi mozzartbet.com.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

bet analizaBojan PavlovićEvropaIgrajte naMađarskameđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara