""
""

Ne okreći se, sine: Lorenca do Asena prati bojkot i utvare iz prošlosti

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.06.16. | 09:51

Holandija je staza koja mi je i gorka i slatka, na njoj sam doživeo sve vrste osećanja, ali prvo bih voleo da zaboravim malo na Kataloniju“, otvara dušu Horhe Lorenco

Kako izgleda kada se profesionalac suoči sa nesportskim potezima ili bojkotom kolega iz ekipe? Ne, to ne može da bude prijatno, izaziva čudna osećanja, ali kada se na to doda i jedno bespotrebno obaranje na trci u  Kataloniji, onda je jasno da su sve to brige koje tište Horhea Lorenca. Košmar iz Katalonije mu ne da mira ni uoči trke u Asenu.  Jamahin vozač je rekao da mu ne izlazi iz glave to što ga je Andrea Janone počistio sa staze u Kataloniji. Da li je problem psihološke prirode, i kako je na Španca uticala situacija u kojoj ga je gotovo iznenadno oborio kolega od koga nije očekivao nesportski potez nije sasvim jasno.

Izabrane vesti

"Barselona je bila veoma teška, velika šteta što sam završio trku tako kako sam je završio, ali imao sam dosta problema sa gumama i mučio sam se sa gripom. Holandija je staza koja mi je i gorka i slatka, na njoj sam doživeo sve vrste osećanja. Ipak bih najviše voleo da zaboravim dešavanja sa prethodne trke", rekao je Lorenco, koji istini za volju vrlo emotivno govori više o svojim osećanjima nego o konkretnom poslu koji namerava da obavi na stazi.

Trostruki Moto GP šampion je potvrdio da će u Asenu startovati sa novom Jamahinom šasijom, i da očekuje puno od izmenjenog motocikla. Koliko je bio iskren u tome nije teško zaključiti jer je pre samo nekoliko dana izjavio kako mu nova šasija ne leži jer je pravljena po Valentinu Rosiju. On je tada glasao za stari motocikl, ali se čini da je naprasno promenio mišljenje ili rešio da se folira kao što to danas rade mnogi ljudi iz sveta brzine.

(Foto: Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpHorhe LorencoAndrea Janone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara