""
""

Ne ide bez Ronalda, Kaka isključen prvi put u karijeri (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.01.13. | 22:01

Madriđani odigrali bez golova u Pamploni protiv Osasune, a najbolji pojedinac meča je bio Iker Kasiljas

 

Izabrane vesti

Jasno je već da se Real Madrid oprostio od titule u Primeri, a kako stvari stopje do kraja sezone će se boriti za drugo mesto gradskim rivalom Atletikom. Posle večerašnjeg remija bez golova u Pamploni protiv Osasune, Barselona im beži čak 15 bodova, a Atletiko četiri poena više i oba tima po utakmicu manje. 

Kraljevski klub je definitivno u velikoj krizi što se videlo i večeras jer nisu uspeli da nadigraju ni Osasunu, a ne bi bilo nezasluženo i da su domaći pobedili. Murinjo polako gubi tlo pod nogama, a večeras mu je najbolji pojedinac na terenu bio Iker Kasiiljas sa kojim je u ratu.

Real je meč igrao bez najboljeg igrača Kristijana Ronalda i komandanta odbrane Serhija Ramosa, pošto obojica odrađuju suspenziju zbog kartona. Utakmicu je obeležilo isključenje Brazilca Kake koji je u igru ušao u 58. minutu, a morao je da napusti teren u 76. minutu zbog drugog žutog kartona. Ovo mu je inače prvi crveni karton u profesionalnoj klupskoj karijeri! 

Odsustvo Ronalda je itekako uticalo na igru Reala čiji napad je bio potpuno jalov. Madriđani su bili bolji u prvom poluvremenu kada su imali šanse preko KedireIguaina Kaljehona, dok su domaći dominirali u nastavku kada je Kasiljas fantastičnim intervencijama spašavao gol posle pokušaja OjeraSoleArmenterosa Damije

U finišu meča je bilo zaista burno. Prvo je sudija poništio gol Kaljehona (čini se opravdano), potom su domaći oštećeni za penal, a na kraju meča je Benzema imao sjajnu šansu. Na kraju: podela plena što je i najrealniji ishod. 

Potvrdilo se da Murinjo polako gubi kompas i da ekipa igra daleko lošije nego prošle sezone, pa ostaje da se vidi kakva će biti sudbina Portugalca na klupi Madriđana. 


tagovi

Evropagatuzo i kakaIker KasiljasKristijano RonaldoOsasunaPrimeraReal MadridŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara