""
""

Ne da se Điđi! Braniće još pet godina

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.10.14. | 18:53

Bufon dogovorio produžetak saradnje sa Juventusom, namera mu je da obori rekord Dina Zofa koji je za Staru damu branio do 41. godine

Čini vam se da ga gledate “ceo život”, a po svoj prilici, gledaćete ga još pet godina. Đanluiđi Bufon nema nameru da ide u penziju i rešen je da brani još minimum pet godina.

Izabrane vesti

Golman Juventusa i reprezentacije Italije uskoro će produžiti ugovor, prema kojem će u trofejnom klubu iz Torina ostati do 2017. godine. Važeći ugovor iskusnog Điđija ističe sledećeg juna, a predsednik Juventusa Andrea Anjeli i Bufon izjavili da su "srećni zbog produžetka saradnje".

Međutim, to nije sve pošto je Anjeli dao obećanje Bufonu da će saradnja biti nastavljena i posle 2017. godine. Bufon želi da obori rekord legendarnog Dina Zofa koji je za Staru damu branio do 41. godine života. Bufon sada ima 36 što znači da želi da brani u narednih pet godina.

Bufon je već oborio rekord Dina Zofa sa 476 nastupa za Juventus i do sada je mrežu torinskih crno-belih čuvao na 497 utakmica. Sada se nameračio i na drugi rekord…  

(FOTO: Action images)


tagovi

Dino ZofĐanluiđi BufonEvropaItalijaJuventusSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara