"Toni Parker"
"Toni Parker"

NBA: Sve je lakše kada Kariju ne ide, Indijana izvukla pouke iz prošlosti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.05.13. | 08:34

Spursi protiv Voriorsa poveli sa 3:2, a Pejsersi protiv Niksa sa 3:1


Toni ParkerRedosled je nastavljen. Sada je San Atonio pobedio Golden Stejt sa 109:91 i poveo u plej-of seriji sa 3:2. Toni Parker je ubacio 25 poena i imao deset asistencija, a pratio ga je Kavi Leonard sa 17 poena, sedam skokova i jednom asistencijom.
“Naša energija je bila dobra. Imali smo 50:50 lopti, što je za nas veliko. U prethodnom meču propustili smo šansu u finišu, to smo shvatili na pravi način, tako da smo u petoj utakmici igrali svih 48 minuta”, rekao je Parker.

Harison Barns je ubacio 25, Džeret Džek 20, dok je Stiven Kari postigao samo devet poena, što je na kraju krajeva najveći razlog zbog čega su Ratnici poraženi.
“Jednostavno sam bio užasan. Oni su nas nadigrali kao tim. Individualno nisam odigrao ništa. Bio sam spor, promašivao, pokušavao nešto da učinim makar u odbrani, ali sam definitivno izgubio fokus”, priznao je Kari da je podbacio.

Indijana je slavila protiv Njujorka sa 93:82 i poveli sa 3:1 u seriji. Džordž Hil je ostvario učinak od 26 poena, tri skoka i četiri asistencije, a najveću pomoć imao je u Polu Džordžu, koji je ubacio 18 poena, imao 14 skokova i sedam asistencija.
“Silno smo želeli ovo. U prošlosti smo vodili sa 2:1u seriji i znali to da upropastimo, ali sada smo bili fokusirani”, podsetio je Džorž na prošlu godinu kada su vodili protiv Majamija, a onda nisu pobedili nijednu utakmicu do kraja i Vrelina je uzela trofej.   

U poraženom timu najefikasniji je bio Karmelo Entoni sa 24 poena, devet skokova i jednom asistencijom.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Indijana PejsersKarmelo EntoniNBA ligaNjujork NiksStiven KariToni Parker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara