"Sampdorija"
"Sampdorija"

Navijači Sampe: Videli smo grupu leševa kako se šeta po terenu

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.09.13. | 20:44

"Lagodan život je završen za vas. Kontrolisaćemo vas na svakom koraku da li radite svoj posao od sada pa do kraja sezone“

SampdorijaSve može da se oprosti, ali poraz u gradskom derbiju nikako! Sampdorija je u 3. kolu Serije A doživela težak udarac od Đenove (0:3) i izazvala gnev kod svojih navijača. Fanovi Sampe poslali su pismo treneru Deliju Rosiju sa zanimljivim sadržajem.

Prvo su se obratili igračima...
„Videli smo grupu leševa kako se šeta po terenu. Ne samo da niste izgledali kao igrači, već ni kao muškarci. Pali ste bez borbe i dozvolili da budete ismejani bez prave reakcije. Lagodan život je završen za vas. Kontrolisaćemo vas na svakom koraku da li radite svoj posao od sada pa do kraja sezone“.

Potom je na red došao trener.
„Pošto nismo taktičari, već navijači, od vas i vaših saradnika tražimo da ekipi usadite pobednički mentalitet. Potrudite se da se onakvo izdanje više nikada ne ponovi“.

Na kraju upozorenje su dobili i čelnici kluba.
„Program o kom ste pričali nije se dogodio i ponovo moramo da strepimo za opstanak. Navijači imaju veliko srce, ali na žalost po vas i dobro pamćenje. Lako je svaliti krivicu na ekipu i trenera, kao što smo i očekivali, ali morate da preuzmete veću odgovornost. Ispadanje u Seriju B biće katastrofa. Sećamo se toga dobro, nadamo se i vi takođe“, stoji, između ostalog, u pismu navijača Sampdorije.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

delio rosiEvropaItalijaSampdorijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara