"Navijači Liverpula"
"Navijači Liverpula"

Navijači Liverpula protestuju: Karte su preskupe!

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.04.15. | 21:56

„Mladi ne mogu sebi da priušte da odu na stadion, a to nije dobro“, kaže jedan od navijača Redsa

Navijači LiverpulaProtest ispred Kej Si stadiona Hal sitija! Navijači Liverpula smatraju da su oštećeni i da su im nametnute preskupe cene karata za gostovanje ovom premijerligašu. Naime, uprava kluba je tražila 48 funti za kartu za ovo gostovanje, što je po oceni navijača Liverpula previše.
Nema fudbala bez navijača!“, rekao je poznati navijač Liverpula Teri Dejli, a zatim i dodao.
Mi smo kažnjeni jer navijamo za veliki klubove. Morate da mislite na buduće navijače, na našu budućnost. Deca danas ne mogu da idu na utakmice jer ne mogu to sebi da priušte. To nije u redu. Želim da nas čelnici Premijer lige poslušaju“, rekao je Dejli.

Ranije ove nedelje Brendan Rodžers je stao u odbranu navijača i njihovog prava da se bune zbog skupoće karata.
Oni rade po ceo dan da bi mogli da kupe karte da gledaju utakmicu. Imaju apsolutno pravo da se žale“, jasan je menadžer Liverpula.

Izabrane vesti

Ovo nije prvi put da se događaju protesti zbog cena karata. Federacija fudbalskih navijača je takođe organizovala razne skupove koji su ukazivali na ovaj problem.
Gostujući navijači prave pravu fudbalsku atmosferu i podstiču domaće da se probude i navijaju. To su najvernije pristalice jer su spremni da preputuju velike udaljenosti da bi bodrili svoj klub. U poslednjih nekoliko godina broj navijača na gostovanjima je sve manji, a na to veoma utiču cene karata. One ne bi smele da prelaze 20 funti“, smatra Kevin Majls, predstavnik Federacije navijača.

(FOTO: Action images)


tagovi

protestPremijer ligaLiverpulHal sitiEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara