"Abubakar Oumaru i Rajko Brežančić"
"Abubakar Oumaru i Rajko Brežančić"

Navijači kažu: Abu je bolji od Adurica i Bentekea

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.11.15. | 16:12

To, ipak, nije bilo dovoljno za još jednu nagradu igrač kola u Ligi Evrope

Abubakar Oumaru i Rajko BrežančićDobar je bio bio Abubakar Oumaru, međutim, ovoga puta to nije bilo dovoljno za laskavo priznaje - igrač kola. Tu nagradu, posle pete runde Lige Evrope, UEFA je dodelila Frediju Monteru, napadaču Sportinga iz Lisabona koji je u pobedi nad Lokomotivom (4:2) postigao gol, zabeležio dve asistencije i time naterao 31 odsto navijača da glasaju za njega.

Iza Kolumbijca su ostali fudbaleri istanbulskih klubova, Čenk Tosun (Bešiktaš, 28%) i Fernandao (Fenerbahče, 25%). Na visokoj četvrtoj poziciji je upravo Oumaru, čovek preokreta u Alkmaru, koji je zavredeo 13 procenata glasova navijača širom planete.

Izabrane vesti

Za utehu Abubakaru ostaje činjenica da je ovu nagradu već osvojio u prvom kolu, kao i da su u ovom daleko iza njega ostali Kristijan Benteke (Liverpul), Aric Aduric (Bilbao), Leroj Sane (Šalke) - svi po jedan odsto glasova - i Federiko Bernardeski (Fjorentina, koji je ostao na nuli).

Osim Abubakara Oumarua, pojedinačnu nagradu za najboljeg igrača kola dobio je još jedan fudbaler crno-belih, Andrija Živković, za partiju u drugom kolu protiv Augzburga.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

UEFASuperligaSrbijaFK PartizanLiga Evropeigrač kolaAbubakar Oumaru

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara