"Humels"
"Humels"

Navijači, izvinite... (FOTO i VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.02.15. | 22:42

I ove večeri na Vestfalenu bilo je 80.667 navijača, svi su zdušno bodrili svoj voljeni klub, ali se posle meča desilo ono što se takođe ne pamti, na dortmundskom hramu fudbala aplauze su nadjačali zvižduci. Svi ćete se složiti, apsolutno zasluženi

Humels

Ma koliko se trudili da nađemo odgovor na pitanje, da li je ovako kvalitetan tim u skorijoj istoriji imao ovoliko problema sa rezultatima kao Borusija iz Dortmunda, nismo uspeli da se setimo... Ovo što se dešava izabranicima Jirgena Klopa kosi se sa svim kreterijumima koje zahteva moderan fudbal. Sve je tu: kvalitetan igrački kadar, fenomenalan trener, vrhunska organizacija kluba, a iznad svega armija vernih navijača!

Izabrane vesti

I ove večeri na Vestfalenu bilo je 80.667 navijača, svi su zdušno bodrili svoj voljeni klub, ali se posle meča desilo ono što se takođe ne pamti, na dortmundskom hramu fudbala aplauze večite podrške nadjačali su gromoglasni zvižduci. Svi ćete se složiti, apsolutno zasluženi.

Sa tim su složili i igrači Borusije, koji su nakon utakmice došli do vernih pristalica, pre svih dvojica kapitena Mats Humels i Roman Vajdenfeler, koji su stoički podneli teške reči svojih navijača.

Upečatljiv je bio momenat kada je kamera uhvatila Jirgena Klopa, kome se na licu tačno vidi da izuzetno teško podnosi ove rezultate svog tima.

 

Vajdenfeler

VajdenfelerKlop(FOTO: Screen shot)


tagovi

Roman VajdenfelerNemackaMats HumelsJirgen KlopEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara