"Od Božinova i Fabrisija se dosta očekuje"
"Od Božinova i Fabrisija se dosta očekuje"

Navija i Fadilj Vokri: Partizane, igraj pametno! Liga šampiona je bitna za ceo region

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.08.15. | 16:03

Nekadašnji napadač crno-belih poslao poruku ohrabrenja iz Prištine

Od Božinova i Fabrisija se dosta očekujeNekadašnji golgeter Partizana Fadilj Vokri izjavio je da bi crno-beli u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue trebalo da budu oprezni i odigraju pametno jer rumunski klub ima kvalitet da kazni svaku grešku.

Gostujući na Drugom programu kosovske televizije, Vokri je istakao da bi za fudbal u regionu vrlo bitna stvar bio plasman srpskog prvaka u Ligu šampiona.
Plasman Partizana u Ligu šampiona bio bi bitan za fudbal u celom regionu. Crno-beli moraju da igraju oprezno i pametno, jer je Steaua iskusna ekipa koja zna da kazni svaku grešku“, rekao je Vokri.

Izabrane vesti

Vokri na večitom derbiju

Vokri, koji je i predsednik Fudbalske federacije Kosova, u vezi s nekim informacijama da bi možda mogli da učestvuju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.godine, rekao je da će stvari biti jasnije u martu, kada, kako je rekao, očekuje prijem u UEFA.

Istakao je i da je blizu dogovor o prijateljskoj utakmici, najverovatnije u Prištini, sa reprezentacijom Burkine Faso.
„Naš savez je blizu dogovora sa Bukinom Faso da odigramo prijateljsku utakmicu 6. septembra. Utakmica bi se najverovatnije igrala u Prištini“, dodao je Vokri.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSteauaSrbijaFK PartizanLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaFadilj Vokri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara