""
""

Nastavlja se crna serija: Blekburn pregazio Jokanov Fulam kao plitak potok!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.02.16. | 22:58

Hal i Brajton uzeli po bod

Fulamova sreća nije dugo trajala. Posle vrlo važnog trijumfa nad Kvins Park Rendžersom u prošlom kolu ekipa Slaviše Jokanovića doživela je debakl na gostovanju Blekburnu, koji je slavio sa ubedljivih 3:0.

Izabrane vesti

Time je mali klub iz Londona nastavio crnu seriju rezultata u mečevima sa Roversima – ni posle deset i po godina Fulam ne zna za trijumf na Ivud Parku. Od momenta kada je Fulam poslednji put savladao Blekburn kao gost prošlo je devet utakmica, u kojima su Roversi ostvarili sedam trijumfa.

Seriju golova otvorio je Ben Maršal sa bele tačke u 15. minutu susreta, da bi Šejn Dafi i Deni Grejem zadali konačni udarac ljutom protivniku u borbi za opstanak u Čempionšipu.

Ovim trijumfom Blekburn je pobegao daleko od zone ispadanja, na čak osam bodova razlike u odnosu na Roteram, uz utakmicu manje u odnosu na ostale rivale iz donjeg doma.

Midlzbro će imati priliku da dođe na vrh tabele eventualnim trijumfom nad Blekburnom u zaostalom meču Čempionšipa, s obzirom da je Hal još jednom kiksnuo protiv odličnog Brajtona – 0:0.

Hal tako nije uspeo da materijalizuje lošu formu Lavova, dok je Brajton remijem bez golova prekinuo seriju pobeda koja je trajala tokom poslednje četiri utakmice.

ČEMPIONŠIP - REZULTATI:

Blekburn - Fulam 3:0 (1:0)
/Maršal 15 penal, Dafi 62, Grejem 83/

Hal - Brajton 0:0

(FOTO: Action Images)


tagovi

Slaviša JokanovićŠejn DafiHal sitiFulamEvropaEngleskaDeni GrejemČempionšipBrajtonBen Maršal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara