"Matija Nastasić"
"Matija Nastasić"

Nastasić: Imali smo želju za pobedom, ali se to nije videlo na terenu

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.13. | 16:21

Jedan od retkih Orlova koji je koliko-toliko bio na visini zadatka u meču na Maksimiru smatra da je izostala reakcija naših momaka kod rezultata 2:0

 

Matija NastasićReprezentativac Srbije Matija Nastasić smatra da je ekipa mogla i morala mnogo bolje da odigra dugo čekani meč sa Hrvatskom, kao i da nijedan dogovor iz svlačionice nije bio ispoštovan na terenu.
“U prvom poluvremenu utakmice u Zagrebu nismo igrali dobro, dogovori koje smo imali za meč nisu preneseni na teren. Trebalo je, pre svega, da budemo mnogo agresivniji. Iz neke naše, rekao bih, smušenosti i pada koncentracije došlo je do grešaka i primili smo dva gola. Nije to bio nedostižna prednost, ali izostala je naša reakcija. Imali smo čak i neke šanse u drugom poluvremenu koje nismo iskoristili”, rekao je Nastasić.

Izabrane vesti

On je zatim dodao da je cela ekipa imala ogromnu želju da ostvari dobar rezultat na Maksimiru, ali da se to nije videlo.
“Svi igrači imali su veliku želju za dobrim rezultatom u Zagrebu, ali na terenu to se nije videlo. Nismo bili agresivni, a u utakmici poput ove koju smo odigrali u Hrvatskoj, nedopustivo je da ne budeš agresivan u igri. Imam utisak da sami sebi stvaramo probleme na utakmicama. Na sme da se dogodi da se utakmica završi posle primljenog gola. Bili smo, iskreno, ubeđeni da možemo da napravimo dobar rezultat. Ne znam razlog zašto nam se sve to događa i, jednostavno, treba da izvučemo pouke i da se okrenemo sledećoj utakmici”, zaključio je Nastasić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Evropahrvatska protiv srbijeKvalifikacije za SP 2014Matija Nastasićreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara