""
""

Najveći Dinamo u njegovoj karijeri: Reprezentativac Crne Gore stigao u Moskvu

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.02.16. | 13:50

"Srećan sam što sam došao u veliki klub. Daću sve od sebe da napravimo dobar rezultat. Znam sve od Dinamu, jer sam ga gledao dok sam bio u Belorusiji", rekao je Fatos Bećiraj

Nakon Dinama iz Zagreba, pa Dinama iz Minska, reprezentativac Crne Gore Fatos Bećiraj potpisao je i za Dinamo iz Moskve, po njemu najveći klub u kojem je igrao u dosadašnjoj karijeri, piše Šansasport.

Izabrane vesti

Napadač rodom iz Peći u svojoj karijeri je nosio i dresove Bese, Budućnosti i Čangčun Jatai, a poziv iz moskve zaslužio je zahvaljujući odličnim igrama u Minsku, gde je na 45 utakmcia postigao 19 golova.
"Srećan sam što sam došao u veliki klub. Daću sve od sebe da napravimo dobar rezultat. Znam sve od Dinamu, jer sam ga gledao dok sam bio u Belorusiji", rekao je Bećiraj, a prenosi Šansasport.

Ponovo "21" na leđima.
"Taj broj sam nosio u Zagrebu i Minsku, tako da mi je drago što je bio slobodan. Dinamo iz Moskve je moj najozbiljniji klub u karijeri. Nadam se da ću igrati dobro i da ću dobijati poziv u reprezentaciju Crne Gore", rekao je
Bećiraj.

Dinamo je potpuno podbacio u prvom delu sezone, zauzima 11. mesto sa svega 20 bodova, četiri više od timova iz opasne zone, ali je teško očekivati da će se baš boriti za opstanak u elitnom rangu, s obzirom na kvalitet tima.

 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

RusijaPremijer ligaFatos BećirajDinamo ZagrebDinamo Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara