"Danilo protiv Gonzala Iguaina"
"Danilo protiv Gonzala Iguaina"

Najluđa vest dana: Kapiten Udinezea povredio tri saigrača na jednom treningu?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.11.16. | 17:25

Vest u stilu one “čovek ugrizao psa“

Danilo protiv Gonzala IguainaTeško je setiti se kada je neki igrač povredio tri protivnička igrača na jednoj utakmici, a vest koja nam danas stiže iz Udinezea je još neverovatnija. Naime, kapiten Zebri Danilo uspeo je da na jednom treningu povredi tri saigrača!

Italijanski mediji javljaju kako je 32-godišnji Brazilac povredio Alija Adnana, Adalberta Penarandu i Frančeska Lodija. Svi oni su zatražili lekarsku pomoć, a trener Điđi Del Neri je zbog svega dva puta prekidao trening da bi na kraju shvatio da ovako ne ide i Danila poslao na ranije tuširanje. No, to nije sve.
"Očekujemo da se igrač izvine zbog svojih postupaka. To je apsolutni minimum", izjavio je sportski direktor Nereo Bonato koji se još nije izjasnio hoće li igrač biti kažnjen.
"Pre nego preduzmemo bilo kakvu akciju, moramo da vidimo što je uzrokovalo ovo neprihvatljivo ponašanje".

Izabrane vesti

Inače, ovo nije prvi put da se Danilo našao u središtu nekog skandala. Dok je igrao u Brazilu, optužen je da je na rasnoj osnovi vređao protivničkog igrača te ga pljunuo. Pre četiri godine se potukao sa saigračem Mikeleom Pasijencom prilikom povratka sa terena u svlačionicu.

Pravi kapiten.

(FOTO: Action Images)


tagovi

DaniloEvropaItalijaSerija AUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara