Najlošiji domaćin i najtvrđi gost - gol puna kapa

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.04.18. | 11:57

Policajci igraju odlično tek u finipu prvenstva, dok je Mukura vrlo neefikasna i defanzivno orijentisana kada igra na strani

Iz sezone u sezonu u Ruandi Policija trenira strogoću, ali samo u finišu prvenstva. To je slučaj u prethodne četiri godine, kada je Polis uspevao da čak izbori izlazak na međunarodna takmičenja. Prošle sezone bio je vicešampion. Međutim, nikad se ne zna na koliko poslednjih rundi će da zavodi red, a kako je do kraja šampionata u ovoj afričkoj zemlji ostalo još 14 kola, možda ne treba još očekivati juriš kluba pod pokroviteljstvom organa reda.

Polis u premijernom duelu 17. kola šampionata Ruande dočekuje Mukuru, koja je u proteklom kolu prekinula niz od šest mečeva bez pobede i još važnije postigla je četiri gola na tom susretu, dok je na pet od minulih šest samo jednom uspela da zatrese mrežu rivala. Mukura je uz Espoar ekipa sa najviše remija na nivou čitave lige, pošto je na devet od osigranih 16 duela igrala X. Pritom, ovaj sastav deli poslednje mesto po broju golova na utakmicama, jer se okršaji Mukure završavaju sa 1,5 pogodaka u proseku. Takođe, vrlo je korisno znati da je Mukura najtvrđa kada igra na strani, jer je na devet gostovanja na njenim utakmicama postignuto devet golova. To znači da treba očekivati znak 0-1.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Polis je ove sezone drugi najslaiji domaćin, sa svega jednom pobedom i dva remija na sedam duela pred svojom publikom, dok je na strani ostvario pet pobeda i dva neuspeha na devet okršaja. Takođe, Policajci su vezali tri poraza, potpuno su van forme i možda duel sa najviše jednim golom ovde uopšte nije nerealno očekivati.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 14:30 8589 RUA 1 Police - Mukura ug 0-1 2,30
Ukupna kvota2,30

RUANDA 1 - 17. KOLO

Četvrtak
14.30: (2,30) Polis (2,90) Mukura (3,35)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeRuanda 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara