""
""

Najbolji strelac Superlige: Partizan je ranjiv, nema razloga za strah

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.10.13. | 08:58

"Partizan će sigurno napasti od starta, ali neće krenuti glavom kroz zid, sigurno zna da nismo rival za potcenjivanje", poručuje Nenad Mirosavljević

Fudbaleri Partizana protiv kruševačkog Napretka (subota 17.00, TV Arenasport 1) imaju obavezu da pred svojim navijačima da održe bodovnu razliku u odnosu na večitog rivala i derbi na Marakani naredne subote dočekaju mirnih glava.

Ipak, za krajnji ishod današnjeg meča i te kako će se pitati Čarapani, koji u Humsku stižu predvođeni najboljim strelcem lige Nenadom Mirosavljevićem.
"Iz iskustva znam da je pred duele sa našim najboljim klubovima kod mladih igrača prisutna trema, veliko strahopoštovanje. Zbog toga se trudim da svakodnevno pričam sa saigračima, uverim ih da nema razloga za strah. Svaki protivnik zaslužuje respekt, šampion posebno, ali nisu crno–beli neranjivi. Partizan će sigurno napasti od starta, ali neće krenuti glavom kroz zid, sigurno zna da nismo rival za potcenjivanje. Igrao sam protiv velikih igrača i uveren sam da među ovim momcima, koji sada nose dres Napretka ima budućih asova. Najbolja šansa da to i dokažu je duel protiv Partizana", hvali i hrabri saigrače kapiten Kruševljana, Nenad Mirosavljević u izjavi za Žurnal.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Napredak KruševacNenad MirosavljevićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara