Mesi i Benzema (©Reuters)
Mesi i Benzema (©Reuters)

NAJAVA DANA (subota, 24. oktobar): El Klasiko, Junajted na Čelsi, Dortmund na Šalke, Bajern, Siti, Inter, Atalanta, Atletiko...

Vreme čitanja: 4min | sub. 24.10.20. | 08:34

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

BARSELONA – REAL MADRID, 16.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Španija 1)

Posle neočekivanog poraza od Kadiza, Real je na startu grupne faze Lige šampiona, potpuno neshvatljivo položio oružje i pred Šahtjorom koji je već na poluvremenu vodio sa 0:3... Zinedin Zidan mora da konsoliduje sastav, jer pred Barselonom koja je sa 5:1 dobila Ferencvaroš, popusta neće biti. Biće to prilika za Mesija i družinu, ali i ozbiljan izazov, jer Barselona je u poslednja dva kola Primere remizirala sa Seviljom, a zatim s minimalcem pala pred Hetafeom.

MAN. JUN. – ČELSI, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)

Junajted je na startu Lige šampiona uspeo da savlada PSŽ sa 1:2. Čelsi je odigrao samo 0:0 sa Seviljom, a Plavci su u nimalo prijatnom momentu jer imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima. Prošle sezone na ovom istom mestu Junajted je pregazio Čelsi sa 4:0, a Plavci su samo jednom slavili na Old Trafordu u poslednjih sedam godina. Od tada su se desila četiri remija i tri pobede Đavola.

BAJERN – AJNTRAHT, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Bajern lebdi na krilima pobede nad Atletiko Madridom u Ligi šampiona, a dodatno ga sokoli odličan bundesligaški skor koji ne sme da bude prekinut zbog trke sa RB Lajpcigom, Dortmundom, ali i Ajntrahtom koji ima samo bod manje. Flik će od tima sa Levandovskim u špicu zahtevati surov tretman nad gostima iz Frankfurta koji su prošli put, u junu mesecu od Bavaraca poraženi sa 2:1. Inače, već dve godine u maniru para su visoki rezultati, a na poslednja četiri susreta dolazila je i GG igra.

DORTMUND – ŠALKE, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Koliko je Šalke loš, toliko je Dortmund ligaški dobar... Ipak, po prirodi stvari ekipa koja je pala pred Lacijom u prvom kolu Lige šampiona mora da se dokazuje. Očekujemo da Lusijen Favr dotegne sve šrafčiće domaćina, pa da rutinski završi posao sa Šalkeom koji je poslednji put na istom mestu pao sa 4:0. Inače, ni sada nas ne bi iznenadila goleada, budući da je 4+ na Šalke dolazio na tri od poslednja četiri bundesligaška okršaja.

VEST HEM – MAN. SITI, 13.30

(Fudbal, Engleska 1)

Posle pobede od 3:1 nad Portom na otvaranju grupne faze Lige šampiona, Mančester siti, sve sa Serhiom Aguerom u špicu, mora da vadi fleke sa dva nepovoljno završena meča u Premijer ligi. Pamti se kako ih je Lester tukao sa 2:5, a nije zaboravljen ni Lidsov X iz četvrtog kola. Čekićari su na prethodnom meču od Pevaca izvukli remi, pri raspucanih 3:3, imaju kao i rival sedam bodova na tabeli pa će se teško predati, odnosno pomiriti sa nastavkom tradicionalno gubitnih partija na međusobnim mečevima.

LIVERPUL – ŠEFILD JUNAJTED, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

U engleskoj javnosti pojavila se informacija da bi Alison i Tijago Alkantara mogli da budu spremni za ovaj meč, ali ostaje tokom dana da se vidi konačni ishod. Redsi su osvojili samo jedan bod u poslednja dva kola, a danas im u goste stiže tim koji je od starta sezone uzeo isti broj bodova. Poslednja dva susreta ovih rivala na Enfildu završena su ubedljivim pobedama Liverpula i bez gola za goste.

PSŽ - DIŽON, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)

I sa osam povređenih fudbalera, tim sa Parka prinčeva ne bi trebalo da ima ozbiljnijih problema protiv Dižona. Mogao bi domaćin na ovom meču da iskaljuje bes nakon poraza od Mančester junajteda, pri konačnih (1:2) u Ligi šampiona. Tomas Tuhel će to svakako zahtevati od svojih pulena protiv tima s kojim Parižani generalno ne igraju ispod 3+ tipa godinama unazad.

ATALANTA – SAMPDORIJA, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Atalanta je bila u šoku koji je izazvan porazom od Napolija, pri konačnih 4:1 u prethodnom kolu Serije A. Na svu sreću, tim se konsolidovao, pa u Evropi savladao Midtjiland sa 0:4. Samdorija će biti nov izazov, nikako i naivan, budući da je ovaj tim pre ovog susreta dobio Lacio sa 3:0. Kako bilo, sa fudbalske strane, Atalanta je favorit koji iz kladilačkog ugla u poslednje vreme odgovara igračima koji na tiket stavljaju 4+, ali i jače tipove. 

ĐENOVA – INTER, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

Svakako da je Inter umoran od tenzije, ali i zadovoljan zbog časnih 2:2 iz utakmice s M’gladbahom. Imali su Italijani posed lopte, imali sve što treba, pa s tehničke strane nemaju razloga da se plaše jedne Đenove koju je primera radi Krotone tukao sa 6:0, da bi s Veronom ovaj tim uspeo da remizira... Konte će dakle biti glavna figura, verovatno i dirigent dešavanja u Đenovi, gde je Inter tradicionalni favorit. Kladilački važna informacija glasi da je na poslednjih deset mečeva para, u periodu od pet godina na ovoj utakmici u Seriji A dolazila NG igra.

ATL. MADRID – BETIS, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Bajern je u Ligi šampiona ošamario Atletiko Madrid sa četiri data gola. Teško da će ovaj rezultat značiti Betisu kod koga smo u Primeri viđali šarene partije, odnosno igru koja je izazvala poraze od Real Madrida, Hetafea, ali i Real Sosijedada koji je ove sezone oštriji od očekivanog. Kako bilo, očekuje se da Simeone poveže konce tima, odnosno da navali do pobede nad kadrovski slabijim Betisom.


tagovi

klađenjeinternetInternet klađenjesportsko klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara